Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το νέο Hyundai Tucson και σε N Line έκδοση

27/1/2021

Πρώτα παρουσιάστηκε η νέα έκδοση μαζί με την Plug-In υβριδική εκδοχή του μετά το δοκιμάσαμε, και τώρα ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του νέου Hyundai Tucson N Line, για όσους αναζητούν το «ιδιαίτερο» στο αυτοκίνητο τους.

Αδιαμφισβήτητα η παρουσίαση του νέου Tucson ήταν μια σημαντική στιγμή για την Κορεατική βιομηχανία, αφού το νέο μοντέλο αποτελεί πλέον μία από τις πιο ολοκληρωμένες επιλογές στην C-SUV κατηγορία. Εμείς δοκιμάσαμε την έκδοση με τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνη T-GDi χωρητικότητας 1.598 κ.εκ., ο οποίος συνοδεύεται από ήπια υβριδικό σύστημα 48-Volt. Σήμερα παρουσιάστηκε και η ιδιαίτερη έκδοση N Line του φουτουριστικού SUV της Hyundai



Tο Tucson N Line είναι εφοδιασμένο με νέο sport εμπρός προφυλακτήρα, με μεγαλύτερη μάσκα και εξίσου μεγάλες εισαγωγές αέρα. Οι ιδιαίτερες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, που ακολουθούν το μοτίβο της νέας μάσκας, δένουν αρμονικά με το σύνολο της σχεδίασης. Στο πίσω μέρος δεσπόζει η μεγαλύτερη αεροτομή και ο νέος προφυλακτήρας με τον διακριτικό διαχύτη.  


 
Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί μερικές χρωματικές πινελιές ώστε να τονώσουν το «αγωνιστικό» στυλ, με το τιμόνι Ν, τα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, τα αλουμινένια πεντάλ. Το νέο Hyundai Tucson N Line θα είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις εκτός από τη βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση με τα 115 άλογα.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις