Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Nissan X-Trail έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Nissan X-Trail έκανε το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία

Διαβάστηκε από 8453 αναγνώστες - 21/7/2022

Η Nissan παρουσίασε το νέο X-Trail στην Ιαπωνία, λίγο πριν την πρεμιέρα του μοντέλου στην Ευρώπη. Το μοντέλο διαθέτει αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα ePower με ισχύ 190 ίππους, με το βενζινοκινητήρα να λειτουργεί ως γεννήτρια ρεύματος. Θα κυκλοφορήσει και ως τετρακίνητο.

Πρεμιέρα για την τέταρτη γενιά του Nissan X-Trail

Το νέο Nissan X-Trail παρουσιάστηκε στην Ιαπωνία, λίγους μήνες πριν λανσαριστεί στην Γηραιά Ήπειρο. Το μοντέλο, που βρίσκεται πλέον στην τέταρτη γενιά του, συνεχίζει να διαθέτει το σκληροτράχηλο χαρακτήρα που έχει από την πρώτη γενιά, που γνωρίσαμε το 2000. Παρόλα αυτά, πλέον έχει ασπαστεί τον υβριδισμό και διαθέτει το σύστημα e-Power.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φουτουριστική και «macho» εμφάνιση

Εξωτερικά, το νέο X-Trail διακατέχεται από τη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της Nissan. Στο εμπρός μέρος, τα φανάρια είναι διαιρούμενα και φουτουριστικά, ενώ στο κέντρο δεσπόζει η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα της εταιρείας, που η Nissan ονομάζει «V Motion» και είναι γνώριμη από τα υπόλοιπη γκάμα μοντέλων.



Το αμάξωμα διαθέτει έντονες νευρώσεις, στοιχεία που χαρίζουν αθλητική εικόνα στο SUV. Πίσω, την προσοχή μας τραβούν τα μακρόστενα φανάρια που προεκτείνονται στα φουσκώματα των πίσω φτερών και έχουν ένα φωτιζόμενο μοτίβο που παραπέμπει σε boomerang. Τα προστατευτικά στους προφυλακτήρες και περιμετρικά του αμαξώματος υπογραμμίζουν παράλληλα τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα του μοντέλου.
 

Μοντέρνο εσωτερικό με αρκετές δόσεις πολυτέλειας

Η καμπίνα του νέου Nissan X-Trail αποπνέει «αύρα» πολυτέλειας, με χρήση ποιοτικών υλικών και λεπτομέρειες όπως εξώραφα σε καθίσματα και ταμπλό. Στο κέντρο του τελευταίου, δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment. Πίσω από το τιμόνι, ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, επίσης 12,3 ιντσών, ενώ διαθέσιμο είναι και Head-Up Display 10 ιντσών, που προβάλλει πληροφορίες στο παρμπρίζ.



Στον τομέα της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας, το Nissan X-Trail προσφέρει περισσότερο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών συγκριτικά με το απερχόμενο μοντέλο, παρά το μικρότερο μήκος του. Η κεντρική κονσόλα είναι τύπου «γέφυρας», δηλαδή διαθέτει κενό, αποθηκευτικό χώρο ακριβώς από κάτω, ενώ διαθέτει επιπλέον χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο. Προκειμένου να υπάρχει περισσότερη άνεση για τους επιβάτες, τα πίσω παράθυρα έχουν πτυσσόμενα σκίαστρα.

Εκτός αυτού, το ηχοσύστημα BOSE Premium έχει απόδοση 1.500 W.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε