Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο της ηλεκτρικό SUV της Honda
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο της ηλεκτρικό SUV της Honda

19/5/2022

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από το νέο ηλεκτρικό μοντέλο που ετοιμάζει, το οποίο φέρει το όνομα Prologue και θα ανήκει στην SUV κατηγορία.

Ο

Το Honda Prologue είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της ιαπωνικής φίρμας, το οποίο θα αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της με τη General Motors. Η Honda φαίνεται πως θέλει να εξιτάρει από τώρα το κοινό της, ξεκινώντας να δημοσιεύει μία σειρά από teaser εικόνες, πριν το μοντέλο βγει στις αγορές το 2024.

Οι πρώτες teaser εικόνες

Από τις φωτογραφίες, παρατηρούμε το νέο Prologue να διαθέτει μία νέα σχεδιαστική γλώσσα, την οποία η φίρμα ονομάζει στιβαρή. Στο εμπρόσθιο μέρος, συναντάμε πιο μακρόστενους προβολείς που ενώνονται μεταξύ τους, ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχουν τοποθετημένοι σε κάθε γωνιά προβολείς ομίχλης. Στο μπροστινό αριστερό φτερό βρίσκεται και η θύρα φόρτισης κι από κει και πέρα, οι μαύροι πλαϊνοί καθρέφτες και τα χερούλια των θυρών δημιουργούν μία ωραία αντίθεση με το ασημί χρώμα του αμαξώματος.

Σε συνεργασία με τη GM βασισμένο στην πλατφόρμα Ultium

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το ηλεκτρικό SUV θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την General Motors, βασισμένο στην πλατφόρμα Ultium και τις μπαταρίες της. Μετά το Prologue, η Honda, θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, με τα λογότυπα όμως της Acura. Σχετικά με αυτό, οι φήμες λένε πως το μοντέλο της Honda θα είναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε