Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Camry: Ιδού η νέα γενιά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Camry: Ιδού η νέα γενιά

13/10/2022

Μετά από 5 χρόνια στην αμερικανική αγορά, ήρθε η ώρα για το μεγάλο ιαπωνικό σεντάν Toyota Camry να ανανεωθεί, με τις πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Η πρώτη γεύση από το Toyota Camry

Το τρέχον μοντέλο του Toyota Camry έκανε την  πρώτη του εμφάνιση στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το 2017, ενώ το 2020 ήρθε μία «ένεση» ανανέωσης συνεχίζοντας την πορεία του. Προς το παρόν, διατίθεται στην έκδοση Nightshade με έναν κινητήρα V6 κάτω από το καπό, συνεχίζοντας στην 5η του χρονιά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μετά από 5 χρόνια στην αγορά χρήζει ανανέωσης

Η ιαπωνική εταιρεία συνηθίζει να διατηρεί κάθε γενιά του εν λόγο μοντέλου για 5 χρόνια στην αγορά, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε τη νέα γενιά του Camry. Αυτό, το γνωρίζουν κι στην ιστοσελίδα Kolesa.ru, οι οποίοι αποφάσισαν να αποδώσουν τη δική τους άποψη για το νέο Toyota Camry, που φέρει την κωδική ονομασία XV70.
 

Με μπόλικα στοιχεία από το Crown

Στα σχέδια που ήρθαν στο φως, το Toyota Camry διαθέτει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας με πολλά χαρακτηριστικά δανεισμένα από το Crown. Αυτές φαίνονται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, με την τεράστια γρίλια στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα. Δύο νέα φωτιστικά σώματα πλαισιώνουν τη μάσκα, μαζί με δύο μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες. Από την άλλη, στο πίσω μέρος διακρίνουμε τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED  που δημιουργούν μία ενιαία φωτιζόμενη μπάρα. Λίγο πιο πάνω, στην άκρη του πορτμπαγκάζ υπάρχει μία αεροτομή, που μαζί με τον διαχύτη, αποτελούν μία όμορφη σπορ λεπτομέρεια.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε