Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota MR2: Επιστροφή στην κορυφή των sportscars

Toyota MR2: Επιστροφή στην κορυφή των sportscars

Διαβάστηκε από 6790 αναγνώστες - 1/8/2022

Η Toyota δεν ξεχνάει το "σκληροπυρηνικό" κοινό της από ό,τι φαίνεται, κάτι το οποίο έχει δείξει προ πολλού με τα GR Yaris, την αναβίωση της Supra κλπ σπορ μοντέλα. Έτσι λοιπόν, οι φήμες από το ιαπωνικό Τύπο έχουν φουντώσει ακόμα περισσότερο, για ένα νέο μοντέλο που θα σταθεί δίπλα στη Supra και το GR86, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο το όνομα MR2.

Plug-in με V6 κινητήρα και πάνω από 400 ίππους.

Η φημολογία που προέρχεται από τη χώρα του “Ανατέλλοντος Ηλίου”, κάνει λόγο για ένα σπορ διθέσιο αυτοκίνητο με εξηλεκτρισμένη καρδιά στα σωθικά του, με στόχο να συμβαδίζει με τη σύγχρονη εποχή και την “πράσινη” τάση της αυτοκίνησης. Αυτό σημαίνει πως θα εξοπλίζεται με έναν εξακύλινδρο κινητήρα διάταξης V, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό σύνολο μπαταρίας-μοτέρ, που θα εκτοξεύουν την απόδοσή πάνω από τα 400 άλογα.  

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε αναζήτηση συνεργασίας οι Ιάπωνες

Ο ιαπωνικός Τύπος αναφέρει πως ο κολοσσός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης συνεργάτη ώστε να αναπτύξουν από κοινού το νέο μοντέλο, κάτι που έχουμε δει και παλιότερα με την BMW για το Supra και την Subaru για το GR86. Αυτή τη φορά όμως, φιγουράρουν τα ονόματα της Porsche και της Lotus χωρίς να έχει αναφερθεί κάτι επίσημα.  

Ντεμπούτο το 2024 με τιμή πάνω από το Supra

Επίσημα χείλη της ιαπωνικής εταιρείας έχουν αναφέρει στο παρελθόν πως το αναμενόμενο MR2 θα είναι ένα από τα τρία “αδερφικά” μοντέλα της sport γκάμας, που θα σταθεί πλάι στο Supra και το GR86. Αυτό σημαίνει και ότ θα έχει και την ανάλογη τιμή, με τις γλώσσες να λένε πως θα ξεπερνάει αυτή του Supra όταν και το δούμε να μπαίνει στην παραγωγή το 2024.  

 
Επιστρέφει ο θρύλος! 
Ως Plug-in και όχι ως κεντρομήχανο. 
Με V6 κινητήρα και μπαταρία που θα αποδίδουν συνολικά πάνω από 400 άλογα. 
Φήμες για συνεργασία με Porsche και Lotus. 
Το 2024 ντεμπούτο με τιμή πάνω από το Supra.  
Σε “ξενερώνει” που θα είναι plug-in ή σε “μπριζώνει” που θα ξαναβγεί στους δρόμους? 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε