Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota bZ: Νέο μοντέλο με liftback σχεδίαση

Toyota bZ: Νέο μοντέλο με liftback σχεδίαση

26/10/2022

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Toyota bZ3 έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στην Κίνα με τους Ιάπωνες να μας επιφυλάσσουν άλλη μία έκπληξη, ένα νέο μοντέλο της οικογένειας bZ με liftback σχεδίαση.

Η μυστήρια έκπληξη της Toyota

Μια teaser φωτογραφία ενός νέου μυστήριου μοντέλου συνόδευε την παρουσίαση του bZ3 στην Κίνα. Η εικόνα δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, εστιάζοντας περισσότερο στο πίσω μέρος του αμαξώματος, το οποίο θα λέγαμε πως έχει μια πιο liftback ή hatchback σχεδίαση.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Liftback ή Hatchback σχεδίαση

Η εμφάνιση του νέου μοντέλου θα υιοθετήσει τη σχεδιαστική γλώσσα της οικογένειας των ηλεκτρικών bZ, με τη χαρακτηριστική μάσκα και τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα LED μπροστά. Στο μπροστινό φτερό παρατηρούμε ένα «νεύρο» που δίνει μία πιο σπορ πινελιά στο σύνολο, ενώ το αμάξωμα ακολουθεί αεροδυναμικές γραμμές που δημιουργούν μία αεροτομή στο πίσω μέρος. Στο επάνω μέρος του παρμπρίζ παρατηρούμε και μία διχοτομημένη αεροτομή.
 

Έρχονται περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα bZ

Το μόνο που δήλωσε η Toyota για το νέο μοντέλο είναι πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη, ενώ σίγουρα θα βασίζεται στην πλατφόρμα ηλεκτρικών e-TNGA. Στο μέλλον αναμένεται να δούμε περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας bZ, με έξι από αυτά να βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα των bZ4x και bZ3. Ωστόσο, πληροφορίες για το σύστημα μετάδοσης δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε