Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί γονείς σε τροχαίο
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκροί γονείς σε τροχαίο

28/9/2022

Οι δύο γονείς σκοτώθηκαν χθες τις πρωινές ώρες σε τροχαίο που έγινε στη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.

Θρήνος για την οικογένεια

Τραγικό θάνατο βρήκε η 44χρονη γυναίκα και ο 54χρονος σύζυγός της στο δυστύχημα που συνέβη τις πρωινές ώρες της Τρίτης στη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, συγκεκριμένα στο ύψος των Τσουκαλεΐκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ορφανά μένουν τρία ανήλικα παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αρκετά δυνατή σύγκρουση

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο συνέβη στο 14ο χλμ. της ΝΕΟ, όταν για αδιευκρίνιστους λόγους  το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι γονείς  με κατεύθυνση προς Πάτρα, συγκρούστηκε με βαρύ όχημα που κινείτο στο ρεύμα προς Πύργο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με συνέπεια τον τραυματισμό και των τριών επιβαινόντων των οχημάτων, ενώ η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος.

Νεκρό το ζευγάρι, νοσηλεύεται ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 44χρονη εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο στο πρανές του δρόμου, ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τον 54χρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν… Ο 70χρονος οδηγός νταλίκας από την Αμαλιάδα, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας». Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος,  το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες.


Τρία παιδιά μένουν ορφανά…
Οι γονείς πέθαναν σε τροχαίο στην νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.
Η σύγκρουση με τη νταλίκα ήταν αρκετά σφοδρή.
Στο νοσοκομείο ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε