Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To νέο Golf σε πρόσφατη κατασκοπευτική φωτογραφία.

VW: «Ένα Digital Golf»

6/3/2019

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο επικεφαλής της VW για το πως θα είναι το νέο Golf. Διαβάστε τι πρέπει να περιμένουμε στην παρουσίαση του αγαπημένου μοντέλου.

Σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε o επικεφαλής της VW στον τομέα των πωλήσεων, κ. Jurgen Stackmann, στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο, 8ης γενιάς, Golf.

Ο Stackmann φάνηκε αισιόδοξος πως το Golf θα συνεχίσει την κληρονομιά των προκατόχων του λέγοντας: « To νέο Golf θα είναι όλα όσα αγάπησε ο κόσμος. Θα γίνει βέβαια ένα μεγάλο βήμα μπροστά όσον αφορά στο εσωτερικό του. Θα παραμείνει Golf αλλά πιο «digital». Τα στοιχεία για τα οποία αγαπήθηκε θα παραμείνουν αλλά θα μπουν στην νέα τους φάση». Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της μάρκας, αυτό σημαίνει πως η καμπίνα του νέου Golf θα εξοπλίζεται με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας αλλά και ότι το παρών θα δίνουν δύο ή και παραπάνω οθόνες τόσο για το σύστημα ψυχαγωγίας όσο και για τον έλεγχο του κλιματισμού και του αυτοκινήτου στο σύνολό του.

Πηγές αναφέρουν ακόμη ότι το νέο Golf θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις, κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη άνεση και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ. Επιβεβαιώθηκε ακόμα πως θα λανσαριστούν GTI και R εκδόσεις για το μοντέλο, ωστόσο το μέλλον δεν είναι ευοίωνο για την έκδοση GTD και το e-Golf.

Aκριβής ημερομηνία για το πότε θα παρουσιαστεί το νέο Golf δεν υπάρχει αλλά η παραγωγή του έχει ανακοινωθεί πως θα αρχίσει αυτό τον Ιούνιο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις