Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Golf R στα 269 χλμ./ώρα.

VW Golf R σπάει τα κοντέρ με 269 χλμ./ώρα.. (+video)

Διαβάστηκε από 5393 αναγνώστες - 5/4/2020

Ίσως δεν θα χαρούν οι φίλοι των Ιαπωνικών αυτοκινήτων, αλλά είναι καιρός πλέον να δεχτούν την αλήθεια… Ως ιδιοκτήτες ενός «απόλυτου» Volkswagen Golf R, μπορούν να κάνουν το αυτοκίνητο τους, πρωταγωνιστή των 269 χλμ/ώρα! Εντάξει είμαστε?

Το «χρυσαφένιο» Golf R που πρωταγωνιστεί, έχει εξοπλιστεί με το πακέτο Performance, επωφελούμενο έτσι με αναβαθμισμένα φρένα και νέα αεροτομή τοποθετημένη στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ. Σε περίπτωση που υπάρχουν λίγα επιπλέον χρήματα μπορεί να προσαρμοστεί και ένα σύστημα εξάτμισης Akrapovic, το οποίο λέγεται πως δημιουργεί «εντελώς νέα ακουστική», ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί και κάποια κιλά από το συνολικό βάρος.
 
Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τον 2,0 λίτρων TSI βενζινοκινητήρα προσφέρουν στο μοντέλο την ισχύ 310 ίππων και 400 Nm ροπής φτάνοντας έτσι στην τελική ταχύτητα των 269 χλμ./ώρα, κάτι που αποτυπώνεται και στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Τέλος να θυμίσουμε πως μετά τον ερχομό του νέου κύκλου μετρήσεων WLTP και με στόχο να προσαρμοστούν σε αυτόν, όλα τα Golf R μείωσαν την ισχύ του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου κινητήρα 2,0 λίτρων κατά 10 ίππους, προσφέροντας πλέον 300 ίππους.
 
Δείτε το βίντεο    
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις