Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW ID.4 Xtreme Concept: Το 4κίνητο ηλεκτρικό Off-Roader
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW ID.4 Xtreme Concept: Το 4κίνητο ηλεκτρικό Off-Roader

12/9/2022

Η Volkswagen παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο που βασίζεται στο ID.4 GTX με ένα πιο «σκληροτράχηλο» χαρακτήρα, που δε φοβάται τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Ένα VW ID.4 για τα χώματα

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το ID.4 έχει κάνει το ντεμπούτο του στις αγορές και τώρα, η Volkswagen παρουσιάζει μία διαφορετική έκδοση του ηλεκτρικού crossover, δείχνοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Αυξημένη ιπποδύναμη & τροποποιημένο για εκτός δρόμου διαδρομές

Το VW ID.4 Xtreme Concept που αποκαλύφθηκε, πιθανόν να αποτελεί μία προεπισκόπηση των εργοστασιακών αναβαθμίσεων και αξεσουάρ που ελπίζουμε ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμα στους πελάτες. Το πρωτότυπο βασίζεται στο τετρακίνητο ID.4 GTX, που με μερικές τροποποιήσεις λογισμικού, η απόδοσή του αυξάνεται κατά 87 ίππους φτάνοντας τους 382 ίππους στο σύνολο. Η λίστα του off-road εξοπλισμού του Xtreme Concept περιλαμβάνει ελαστικά παντός εδάφους στις 18άρες ζάντες, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι εμφανώς αυξημένη.
 

Με θηριώδης όψη

Και μόνο που κοιτάς το Volkwagen ID.4 Xtreme Concept, θέλεις να διανύσεις μαζί του τα πιο χωμάτινα μονοπάτια. Η «θηριώδης» όψη του τονίζεται από το τροποποιημένο μπροστινό προφυλακτήρα και μία πρόσθετη μπάρα πρόσκρουσης, ενώ τα μπροστινά φτερά είναι φαρδύτερα κατά 50 χλστ., συμπληρώνοντας την «πρησμένη» εμφάνιση. Στην οροφή εδράζεται μία LED μπάρα, με μία έξτρα προστασία να έρχεται από μία αλουμινένια ποδιά που προστατεύει τα επίμαχα «σωθικά» του πρωτότυπου.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε