Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
VW Taigo: Το νέο γουστόζικο SUV της εταιρίας
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW Taigo: Το νέο γουστόζικο SUV της εταιρίας

Διαβάστηκε από 14889 αναγνώστες - 22/8/2022

Το νέο VW Taigo είναι το πρώτο μοντέλο με coupe σχεδίαση στην κατηγορία των μικρών SUV κι είναι φορτωμένο με όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστεί! Με απλά λόγια, ήρθε για να μείνει!

VW Taigo: To πρώτο coupe μικρό SUV

Η κατηγορία των μικρών SUV είναι η πιο hot αυτή τη στιγμή κι οι εταιρίες την βλέπουν σαν το ιερό δισκοπότηρο των πωλήσεων, παρουσιάζοντας συνέχεια μοντέλα και κινητήρες για να κερδίσουν το δικό τους μερίδιο. Ακριβώς έτσι και η VW, που μετά το T-Roc και Τ- Cross, ρίχνει στα βαθιά νερά της κατηγορίας, το ολοκαίνουργιο Taigo. Λογικά θα αναρωτηθείς γιατί η γερμανική εταιρία να μπει στο κόπο της ανάπτυξης και της εξέλιξης ενός ακόμα μοντέλου για ένα segment που έχει αλλά δυο. Η απάντηση είναι απλή. Διότι το VW Taigo έχει μια τελείως διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία, που έρχεται να χτυπήσει κατευθείαν την καρδιά του νεανικού κοινού, που αποφασίζει να φύγει από τα hatchback και να περάσει στα SUV, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να γίνεται ποθητό και για τους πιο «έμπειρους» της κατηγορίας.


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με coupe αέρα ακριβότερων μοντέλων

Τη σχεδίαση του VW Taigo θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε αντικομφορμιστική για την κατηγορία, μιας κι είναι το πρώτο «καθαρόαιμο» coupe μικρό SUV που λανσάρεται. Μεγαλύτερο από τα αδερφικά T-Cross και T-Roc, κατά 15,8 και 3,2 εκ αντίστοιχα, δεν κρύβει τους σχεδιαστικούς του δεσμούς με τα ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας και τη νέα φιλοσοφία της VW όσο αφορά την εικόνα των αυτοκινήτων της. Μπροστά ξεχωρίζουν οι προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix που ενώνονται με μια λωρίδα LED φωτισμού κι είναι διαθέσιμοι στο βασικό εξοπλισμό Style. Τα ανοίγματα σε προφυλακτήρα και μάσκα δένουν όμορφα με το τονισμένο καπό με τις 4 νευρώσεις, ενώ η έντονη κλίση της οροφής είναι το κύριο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει το μοντέλο από τον ανταγωνισμό και το κάνει μοναδικό. Στο πίσω μέρος συναντάμε τα ιδιαίτερα όμορφα και λιτά φωτιστικά σώματα, που γεφυρώνονται με μια οριζόντια φωτιζόμενη λωρίδα LED και την κομψή αεροτομή, με την δυναμική εικόνα του μοντέλου να συμπληρώνεται από τα άβαφα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αυτοκινήτου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε