Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Vision 7S: Θα είναι έτσι οι καμπίνες των νέων Skoda;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Vision 7S: Θα είναι έτσι οι καμπίνες των νέων Skoda;

17/8/2022

Το Skoda Vision 7S Concept διέπεται από minimal σχεδιασμό, με μία μεγάλη κάθετη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και τιμόνι που είναι επίπεδο επάνω και κάτω. Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία θα «περάσει» και στα υπόλοιπα μοντέλα παραγωγής της εταιρείας.

Το Vision 7S θα αποτελεί τον προπομπό των νέων Skoda

Η Skoda δημοσίευσε ένα μικρό teaser από το εσωτερικό του νέου Vision 7S Concept, ενός πρωτότυπου SUV που θα παρουσιαστεί σύντομα και ουσιαστικά θα μας δείξει πώς θα είναι τα νέα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που ονομάζεται «Modern Solid», ή «Μοντέρνο Στερεό».
H Skoda στοχεύει να εξηλεκτρίσει όλο και περισσότερα από τα μοντέλα της γκάμας της, μειώνοντας τις εκπομπές ρύπων, επομένως το Vison 7S Concept θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ολοκαίνουργιος, minimal σχεδιασμός με μεγάλη κάθετη οθόνη

Η δημοσιεύσεις επίσημων σκίτσων από τα επερχόμενα μοντέλα είναι μία συνήθης πρακτική για την τσέχικη εταιρεία. Στην περίπτωση του Skoda Vision 7S Concept, παρατηρούμε πως οι σχεδιαστές έχουν κάνει ριζική αλλαγή στο design του μοντέλου, το οποίο αναμένεται να «περάσει» και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της Skoda στο μέλλον.

Το ταμπλό είναι άκρως συμμετρικό, με μοντέρνο και ταυτόχρονα minimal σχεδιασμό. Στο κέντρο του φιγουράρει μία μεγάλη οθόνη αφής για το infotainment, η οποία έχει κάθετο προσανατολισμό. Ακριβώς από κάτω, βρίσκουμε τρεις «φυσικούς», στρογγυλούς διακόπτες για τον έλεγχο του κλιματισμού, μία λεπτομέρεια που βελτιώνει την εργονομία του εσωτερικού. Χαμηλότερα συναντούμε άλλους τρεις διακόπτες, με τον κεντρικό να δείχνει πως περιστρέφεται.
 

«Οβάλ» τιμόνι με 4 ακτίνες θα έχει το Skoda Vision 7S Concept

Περνώντας στη θέση του οδηγού, την προσοχή μας τραβά το ξεχωριστό τιμόνι, που είναι επίπεδο τόσο στο κάτω όσο και στο επάνω μέρος του, ενώ διαθέτει τέσσερις ακτίνες. Οι πλαϊνές διαθέτουν τους γνώριμους περιστροφικούς διακόπτες που διαθέτουν και τα τρέχοντα μοντέλα της εταιρείας, ενώ η κεντρική χαμηλά ενδέχεται να έχει touchpad. Αρκετά πίσω από το τιμόνι, κοντά στο παρμπρίζ, βρίσκεται ένας μικρός ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε