Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Volkswagen ID.3: Ετοιμάζεται η SUV έκδοση

Volkswagen ID.3: Ετοιμάζεται η SUV έκδοση

27/10/2022

Tα μελλοντικά σχέδια της Volkswagen περιλαμβάνουν 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα για όλες τις κατηγορίες, ενώ όπως δήλωσε το νέο αφεντικό της, σκοπεύει να γίνει ξανά η «μάρκα του λαού».

Στόχος να γίνει η «μάρκα του λαού»

Ο νέος CEO της Volkswagen, Thomas Schäfer, μετά από 100 ημέρες σε αυτή τη θέση προχώρησε σε δηλώσεις, γνωστοποιώντας το όραμά του για το μέλλον της εταιρείας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, θέλει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να γίνει ξανά η αγαπημένη φίρμα του λαού. «Η VW πρέπει να είναι μια φιλική μάρκα που αρέσει στον κόσμο. Η επωνυμία του λαού που είναι κοντά στον κόσμο. Μια μάρκα που ακούει και προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλουν οι πελάτες μας – ειδικά στην ηλεκτρική και ψηφιακή εποχή της μετακίνησης».
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μέχρι το 2026 θα δούμε 10 νέα μοντέλα

Ο Schäfer δεν ξέχασε να αναφέρει, πως η VW σκοπεύει να λανσάρει 10 νέα μοντέλα μέχρι το 2026, στα οποία περιλαμβάνεται και μία SUV έκδοση του Βενιαμίν της ηλεκτρικής οικογένειας, το ID.3. Το νέο ID.3 SUV θα μοιράζεται το ίδιο εσωτερικό με το hatchback, καθώς και το ίδιο σύστημα μετάδοσης αλλά με ένα ψηλότερο αμάξωμα, εμπνευσμένο από το ανανεωμένο ID.3 που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.
 

Φρεσκάρισμα σε εμφάνιση και εσωτερικό

Το επόμενο ID.3 δεν αναμένεται λάβει μία ριζική αλλαγή, αλλά ένα φρεσκάρισμα στους προβολείς και στο εσωτερικό. Ωστόσο, θα λάβει ένα νέο λογισμικό για το σύστημα infotainment, ενώ θα αναβαθμιστεί και η ποιότητα των πλαστικών της και των άλλων υλικών της καμπίνας.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε