Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Volkswagen Passat: Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen Passat: Νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες

20/10/2022

Ξανά σε δημόσιους δρόμους εμφανίστηκε να δοκιμάζεται η νέα γενιά του VW Passat, με μπόλικα στοιχεία από τα ηλεκτρικά αδερφάκια ID. αποκλειστικά σε wagon αμάξωμα.

Το νέο Volkswagen Passat θα είναι wagon

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το νέο Volkswagen Passat να δοκιμάζεται σε δημόσια θέα σε δρόμους, αλλά οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο ήταν αρκετά αποκαλυπτικές, δίνοντας μας μία γερή γεύση από το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2023, μόνο σε wagon αμάξωμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Νέα εμφάνιση με στοιχεία από τα ID.

Η Volkswagen σκοπεύει να απομακρύνει από τη γκάμα της την sedan εκδοχή του Passat, αφήνοντας μόνο το πιο premium μοντέλο της Arteon στην κατηγορία.  Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλα τα δοκιμαστικά μοντέλα που έχουν εμφανιστεί διαθέτουν wagon αμάξωμα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, που παρουσιάζεται ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο με τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, οι μπροστινοί προβολείς συγχωνεύονται σε μία πιο λεπτή μάσκα, πλαισιώνοντας μία κλειστή γρίλια που βοηθάει στο συντελεστή οπισθέλκουσας. Ακριβώς από κάτω, υπάρχει μία εισαγωγή αέρα προσφέροντας μπόλικο αέρα στο ψυγείο, αλλά και δύο μεγάλες οπές στο πλάι του προφυλακτήρα.  Από την πλαϊνή πλευρά, Το νέο Volkswagen Passat φαίνεται και είναι μακρύτερο, ξεχωρίζοντας από το Golf. Προχωρώντας προς τα πίσω, παρατηρούμε μία νέα φωτιζόμενη LED μπάρα, όπως έχουμε γνωρίσει στα ID.4 και ID.5.
 

Μακρύτερο με μεγαλύτερους χώρους

Η επόμενη γενιά του Passat θα κατασκευάζεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, πλάι στην επόμενη γενιά της Skoda Superb, εφόσον και τα δύο θα βασίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική MQB. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το μεταξόνιο του δημοφιλούς μοντέλου θα μεγαλώσει, φτάνοντας τα 2,85 μέτρα. Με μία τέτοια αύξηση, οι πίσω επιβάτες θα έχουν μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια τους συνεισφέροντας στην άνεση. Μεγαλύτερος θα είναι και ο χώρος αποσκευών, όντας πλέον wagon.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε