Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H AMG γκάμα της C-Class δεν θα εμπλουτιστεί.

Χωρίς C 53 η C-Class

25/6/2018

Καμία πιθανότητα δεν έχει το ενδεχόμενο να προσφερθεί σύντομα από την Μercedes μια έκδοση C 53, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας στην Αυστραλία. Δείτε τι δήλωσε.

Την περασμένη εβδομάδα, είχε έρθει στο φως η κίνηση της Μercedes να κατοχυρώσει την ονομασία C 53 με σκοπό να λανσάρει σύντομα μια νέα έκδοση AMG ανάμεσα στην C 43 και  C 63, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωποι της μάρκας μόλις διέψευσαν κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, τουλάχιστον για το άμεσο χρονικό διάστημα.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Μercedes Aυστραλίας και πιθανότατα Έλληνας ομογενής Jerry Stamoulis δήλωσε ξεκάθαρα ότι η AMG γκάμα της C-Class δεν θα εμπλουτιστεί με κανένα τρόπο όσο το μοντέλο βρίσκεται στην έκτη του γενιά. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία σκέψη για μια C 53 έκδοση της C-Class. H C 43 είναι αρκετή και κάνει όσα θα ήθελες να κάνει μια τέτοια έκδοση.»

Αν τελικά η Mercedes αποφάσιζε να προσφέρει C 53 έκδοση για το μοντέλο, θα ήταν λίγο ισχυρότερη από την C 43, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα μπορούσε να λάβει το ίδιο 6κύλινδρο ήπια υβριδικό μηχανικό σύνολο 3,0 λίτρων που προσφέρει ισχύ στις E 53 και CLS 53 με την ιπποδύναμη να φτάνει τα 435 άλογα και η ροπή τα 520 Nm.

Εσείς τι λέτε; Eίναι σωστή η απόφαση αυτή της Μercedes;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις