Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
smart #1: «Κλεφτή» ματιά στην πιο ισχυρή έκδοση
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart #1: «Κλεφτή» ματιά στην πιο ισχυρή έκδοση

12/4/2022

Ένα ιδιαίτερο smart #1 εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης εφοδιασμένο με νέο και πιο επιθετικό κιτ αμαξώματος, με αποτέλεσμα οι γλώσσες να «πάρουν φωτιά» για την έκδοση επιδόσεων του νέου ηλεκτρικού SUV.

Μία πιο ισχυρή έκδοση

Μόλις πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV της smart. Με την πρωτότυπη ονομασία smart #1 το μικρό SUV «φοράει» έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύως 272 ίππων, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία πιο ισχυρή έκδοση, κάτι το οποίο έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα από την εταιρεία.

Πιο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες μερικές φωτογραφίες με ένα ακαμουφλάριστο πρωτότυπο του ηλεκτρικού SUV, το οποίο εντόπισε ο Jason Ferrari, σε ένα υπόγειο πάρκινγκ. Στο εικονιζόμενο smart #1 διακρίνονται αρκετές οπτικές διαφορές σε σύγκριση με το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν λίγες μέρες. Βέβαια, στο εν λόγο αυτοκίνητο πέρα από το στρώμα σκόνης, μπορεί κανείς να διακρίνει δύο πρόσθετες εισαγωγές αέρα πάνω από την LED μπάρα που ενώνει τα δύο φωτιστικά, ενάν προφυλακτήρα με ελαφρώς διαφορετικούς αεραγωγούς και κόκκινες λεπτομέρειες να κοσμούν τριγύρω το αμάξωμα. Στους τροχούς, ένα εκπαιδευμένο μάτι θα παρατηρήσει διαφορετικούς τροχούς πέντε ακτινών, ενώ μία μεγαλύτερη αεροτομή υπάρχει στο πίσω μέρος.

Οι κάμερες στην οροφή και στα φτερά που προκαλούν εντύπωση

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι μία μικροσκοπική κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε κάθε μπροστινό φτερό, όπως και μία τρίτη στο πίσω μέρος της οροφής. Πιθανόν τα νέα αυτά χαρακτηριστικά να προστεθούν σε μελλοντικές πιο πλούσιες εκδόσεις του χωρίς ρύπους μικρού SUV.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε