Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
smart #1: Ντεμπούτο για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας!
21 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart #1: Ντεμπούτο για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας!

8/4/2022

Την παγκόσμια εμφάνισή του στο κοινό έκανε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της smart, το οποίο θα φέρει το όνομα #1, θα έχει μήκος 4,27 μέτρα, 272 ίππους και πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο!

η smart παρουσίασε το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV

Η smart ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, εφόσον η μάρκα παρουσίασε κι επίσημα το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV, με το ιδιαίτερο για κάποιους όνομα #1. Το εν λόγο μοντέλο κάνει το «ποδαρικό» της εταιρείας, όχι μόνο στη μεγάλη κατηγορία αυτοκινήτων, αλλά και στα μικρά SUV!

Με μήκος που φτάνει τα 4,27 μέτρα

Η εμφάνιση του νέου smart #1 δανείζεται πολλά από τα στοιχεία που είχαμε γνωρίσει και στο πρωτότυπο Concept #1. Η μπροστινή του όψη χαρακτηρίζεται από  μία κλειστή μάσκα που την πλαισιώνουν δύο LED προβολείς ενωμένοι με μία λεπτή μπάρα, ενώ οι κρυφές χειρολαβές, η πανοραμική γυάλινη οροφή και οι στρογγυλοποιημένες καμπύλες ολοκληρώνουν το «ευγενικό» του design. Περνώντας στον τομέα των διαστάσεων, θα δούμε νούμερα που δεν μας έχει συνηθίσει η smart, με το μήκος να φτάνει τα 4,27 μέτρα, πλάτος 1,82 μέτρα, ύψος 1,64 μέτρα και μεταξόνιο 2,75 μέτρα, καθώς το βάρος του βρίσκεται στα 1.820 κιλά.

Πλούσιες τεχνολογίες και συστήματα ασφαλείας

Μπαίνοντας στην καμπίνα του ηλεκτρικού smart SUV συναντάμε μία πληθώρα τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού. Στο ταμπλό του #1 εδράζει μία οθόνη infotainment 12,8 ιντσών, ενώ ο οδηγός θα έχει μία οθόνη 9,2 ιντσών στο ρόλο του πίνακα οργάνων. Η smart μεταξύ άλλων, δηλώνει πως θα προσφέρει και μία 3D τεχνολογία διεπαφής του χρήστη με το αυτοκίνητο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα ελέγχεται μέσω φωνητικών εντολών. Το προσαρμοζόμενο cruise control, η παρακολούθηση τυφλού σημείου και οι προσαρμοζόμενοι προβολείς αποτελούν μερικές από τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε