Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Με έλεγχο 110 σημείων από την αντιπροσωπεία της Audi

    Διαβάστηκε από 64003 αναγνώστες - 12/11/2019

    Τα μοντέλα που στελεχώνουν το πρόγραμμα Audi approved :plus οφείλουν να περάσουν με ποσοστό επιτυχίας 100% τον αυστηρό έλεγχο 110 σημείων που πραγματοποιούν οι τεχνικοί της εταιρίας.  Ο έλεγχος του αυτοκινήτου λαμβάνει χώρα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Audi, από τους επίσημους τεχνικούς της εταιρίας και πάντα με τα τελευταία διαγνωστικά μέσα.

    Η διαδικασία ξεκινά με τον σχολαστικό και ηλεκτρονικό μέσω εγκεφάλου έλεγχο του κινητήρα ώστε να επιβεβαιωθεί ή άριστη κατάσταση του. Έπειτα ακολουθούν τα ζωτικής σημασίας μέρη όπως το κιβώτιο ταχυτήτων (μηχανικό ή αυτόματο), η μετάδοση κίνησης στους τροχούς, τα αμορτισέρ και τα συστήματα ψύξης – τροφοδοσίας. Η χρήση των επίσημων μέσων της Audi εξασφαλίζει την εγγυρότητα του αποτέλεσματος. Στη συνέχεια ελέγχονται σχολαστικά τα ελαστικά, τα ηλεκτρονικά μέρη, και φυσικά η κατάσταση του εσωτερικού διακόσμου η οποία θα πρέπει να αντιστοιχεί σε κατάσταση  καινούργιου.



    Με το πέρας αυτών, οι ειδικοί της εταιρίας πραγματοποιούν μία δοκιμαστική διαδρομή, και αποβαίνουν σε αυστηρή αξιολόγηση, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος αυτής, όπου και βαθμολογούνται οι επιδόσεις, οι αντιδράσεις και η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο.

    Μόνο εάν το αυτοκίνητο πληροί όλα τα κριτήρια του ελέγχου 110 σημείων, είναι σε θέση να στελεχώσει την λίστα της Audi approved :plus και να γίνει το δικό σας επόμενο Audi.  


     
    Δείτε εδώ και τα 125 μεταχειρισμένα Audi του προγράμματος, συνοδευόμενα με τριπλή εγγύηση!