Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο ναυάγιο στέλνει 4.000 αυτοκίνητα στο βυθό (+Video)

Διαβάστηκε από 5874 αναγνώστες - 10/9/2019

Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των αυτοκινήτων που βρίσκονται πλέον στα βάθη των θαλασσών. Νέο περιστατικό με μερική βύθιση πλοίου, ρίχνει 4.000 αυτοκίνητα στην μέση του πουθενά. Δείτε το βίντεο.

Τελειωμό δεν έχουν τα κακά μαντάτα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς μέσα σε λίγους μήνες έχουμε και δεύτερο ατύχημα με φορτηγό πλοίο που μετέφερε χιλιάδες αυτοκίνητα.

Το συγκεκριμένο καράβι εκτελούσε το δρομολόγιο Brunswick – Βαλτιμόρη και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους βούλιαξε κατά το ήμισυ στην Georgia των Η.Π.Α.
Τα 4.000 αυτοκίνητα που μετέφερε πλέον βρίσκονται στο νερό, ενώ εγκλωβίστηκαν και 4 άτομα του πληρώματος, με τις αρχές να ενημερώνουν πως είναι καλά στην υγεία τους, και εφόσον ασφαλιστούν, αμέσως προέχει η μη μόλυνση του περιβάλλοντος.
 

Αρχικά κυκλοφόρησε η φήμη πως το φορτηγό πλοίο μετέφερε μοντέλα των Hyundai – Kia, όμως οι εκπρόσωποι των εταιριών το διέψευσαν επισήμως. Οπότε κανείς δεν γνωρίζει ακόμα για τι αυτοκίνητα πρόκειται.
Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό οφείλουμε να θυμηθούμε το παρόμοιο σκηνικό που έλαβε χώρα πριν μερικούς μήνες. Κάντε κλικ εδώ και δείτε το.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις