Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο teaser βίντεο λίγο πριν την παρουσίαση της νέας BMW M5

16/8/2017

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της νέας BMW M5 ένα νέο teaser βίντεο του μοντέλου υψηλών επιδόσεων της Βαυαρικής εταιρείας είδε το φως της δημοσιότητας.

Το μοντέλο, που πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 21 Αυγούστου, υπόσχεται να γίνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά sedan της εταιρείας, καθώς θα διαθέτει έναν κινητήρα 4,4 λίτρων V8 με τούρμπο ο οποίος θα αποδίδει 600 άλογα, θα έχει 700 Nm ροπής και συνδυαζόμενος με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic των 8 σχέσεων θα εξασφαλίζει κορυφαία νούμερα στο μεσαίο σεντάν.
 
Επίσημη πληροφόρηση δεν υπάρχει, ανεπίσημα όμως το νούμερο για το 0-100 χλμ./ώρα είναι κάτω από τα τέσσερα δευτερόλεπτα, ενώ η τελική θεωρητική ταχύτητα -μιας και αυτή θα περιορίζεται ηλεκτρονικά- είναι πάνω από τα 300 χλμ./ώρα!
 
Να θυμίσουμε πως η νέα Μ5 θα έχει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να μετατρέπεται από πισωκίνητη σε τετρακίνητη και το αντίστροφό χάρη στο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης M xDrive με 3 διαφορικά, ενώ όπως εξήγησε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα ο πρόεδρος της BMW M, Frank van Meel «Το νέο μοντέλο θα συνδυάζει άριστα τα χαρακτηριστικά ενός πισωκίνητου και ενός τετρακίνητου αυτοκινήτου».
 
Τέλος να σημειωθεί πως μετά το ντεμπούτο του αυτοκινήτου στις 21 Αυγούστου, η M5 θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβρη.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις