Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Τεχνολογικός «Παράδεισος» της νέας Corolla (+video)

14/3/2019

Πολλά έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για την νέα Toyota Corolla και τις προβλέψεις πως θα κατακτήσει και πάλι την κορυφή! Αλήθεια, με τι τεχνολογίες είναι φορτωμένη και όλοι συμφωνούν ότι θα είναι εκτός ανταγωνισμού? Δες το πλήρες review και θα καταλάβεις!

Η Toyota Corolla είναι τo μοντέλο που οδηγεί από την κορυφή, τις εξελίξεις στην κατηγορία της. Η Corolla δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις σε καμία χώρα του πλανήτη, αφού από το 1966 που πρωτοκυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, έχει ξεπεράσει τα 46.000.000 πωλήσεις, ατενίζοντας τον ανταγωνισμό της από πολύ ψηλά. H 12η γενιά του παγκόσμιου best seller βασίζεται στην πλατφόρμα TGNA (Toyota New Global Architecture) και συνδυάζει ασφάλεια και δυναμική ευχαρίστηση.
 Διαθέτει πιο αιχμηρή και πιο φρέσκια σχεδίαση, από όπου και αν το παρατηρήσει κάποιος, ενώ υιοθετεί ένα σημαντικά πιο δυναμικό σχεδιασμό και πιο εντυπωσιακό στυλ, έχοντας «ελαφρύτερο» σχήμα και πιο ελκυστικό, χαμηλότερο καπό. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες για την Touring Sports έκδοση της!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις