Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τετρακίνηση VS Πίσωκινηση VS Προσθιοκίνηση

3/9/2019

Σήμερα θα «στήσουμε» μια μονομαχία χαρακτήρων. Αντιμέτωποι θα ρθουν οι φίλοι της τετρακίνησης, της πίσωκινησης και της προσθιοκίνησης. Ναι, είναι αντίθετη και ανόμοια η σύγκριση, αλλά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από αυτό που υποθέτεις…

Ο άγραφος κανόνας μιας σύγκρισης είναι να βάζουμε «όμοια» μεγέθη στην διελκυστίνδα της μονομαχίας. Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους να σου πουν, ποιος πιστεύεις ότι θα είναι νικητής σε μια κόντρα με παρόμοιες ιπποδυνάμεις, αλλά με διαφορετική κίνηση στους τροχούς, οι 99 θα απαντήσουν πως το τετρακίνητο θα επικρατήσει, ειδικά αν μιλάμε για μια κόντρα από στάση. Σήμερα θα βρεθούν αντιμέτωπα ένα τετρακίνητο VW Golf R, ένα προσθιοκίνητο Renault Sport Megane Trophy, και μια πισωκίνητη Porsche Boxster GTS.
 

Δύσκολα θα συναντήσεις μια τέτοια μονομαχία χωρίς αψιμαχίες. Οι πιο πολλοί θα προδικάσουν το αποτέλεσμα, πριν δουν την τελική έκβαση. Αλλοι τόσοι, θα την δουν και θα μιλήσουν για ανόμοια μεγέθη, όμως το εντυπωσιακό στο τέλος είναι, πως extreme performance αυτοκίνητα, διαφορετικής φιλοσοφίας, μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα σε ένα αμφίρροπο αποτέλεσμα, και ας είναι γαλουχημένα με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Λοιπόν, ποιος επικρατεί στην καρδιά σου?  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις