Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποιος είναι ο βασιλιάς των μικρών SUV;

Ποιος είναι ο βασιλιάς των μικρών SUV;

Διαβάστηκε από 150824 αναγνώστες - 19/8/2022

Citroen C3 Aircross, Ford Puma, Hyundai Kona, Nissan Juke, Opel Crossland, Peugeot 2008 και Renault Captur. Συγκρίνουμε τα 7 καλύτερα B-SUV και τα βαθμολογούμε με βάση 7 σημαντικά κριτήρια, για να αναδείξουμε τον τελικό νικητή.

Η κατηγορία των μικρών SUV έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο του αγοραστικού κοινού και όχι άδικα, αφού τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν «μαζεμένες» διαστάσεις αλλά είναι ευρύχωρα, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χαρίζει στους ιδιοκτήτες μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, εντός και εκτός πόλης. Εκτός αυτού, τα B-SUV είναι οικονομικά, τόσο στην απόκτηση όσο και στη χρήση, αφού οι κινητήρες τους έχουν χαμηλή κατανάλωση, λίγα κυβικά αλλά και ικανοποιητική ιπποδύναμη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Όλα τα παραπάνω, μαζί με την ασφάλεια και την αξιοπιστία, παίζουν σημαντικό ρόλο για την επιλογή ενός μοντέλου. Αναλύουμε τα καλύτερα B-SUV της αγοράς: Citroen C3 Aircross, Ford Puma, Hyundai Kona, Nissan Juke, Opel Crossland, Peugeot 2008 και Renault Captur είναι οι 7 φιναλίστ. Ποιο θα κερδίσει την 1η θέση;
 
Η τελική κατάταξη θα εξαρτηθεί από τους κυριότερους παράγοντες που απασχολούν τον μέσο καταναλωτή, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
  • Κατανάλωση-ρύποι
  • Ασφάλεια (ενεργητική-παθητική και φρένα)
  • Σχέση τιμής-εξοπλισμού
  • Κινητήρας και επιδόσεις
  • Αίσθηση πολυτέλειας
  • Αξιοπιστία-βλάβες
  • Χώροι
Οι τομείς κατανάλωσης-ρύπων, αξιοπιστίας-βλαβών και χώρων έχουν συντελεστή 2, καθώς τα περισσότερα ερωτήματα των εν δυνάμει αγοραστών αφορούν αυτά, ενώ οι υπόλοιποι τομείς έχουν συντελεστή 1.

Αρχικά, ας δούμε τα μοντέλα με αλφαβητική σειρά:
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε