Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
TOP 3: Τα πιο ευρύχωρα μικρά SUV

TOP 3: Τα πιο ευρύχωρα μικρά SUV

Διαβάστηκε από 22571 αναγνώστες - 18/8/2022

Ford Puma, Peugeot 2008 και Renault Captur. Αυτά είναι τα 3 μικρά SUV που έχουν συνολικά την μεγαλύτερη ευρυχωρία, λαμβάνοντας υπόψη το χώρο αποσκευών, το πλάτος του πίσω καθίσματος και το διαθέσιμο «αέρα» για τα κεφάλια και τα γόνατα των πίσω επιβατών. Και τα 3 μοντέλα είναι κορυφαία και προσφέρουν έναν καλό συνδυασμό χώρων. Ποιο θα βρεθεί πρώτο;

Αμιγώς ηλεκτρική MUSTANG MACH-E. Αποκτήστε την online

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πως τα μικρά SUV δεν είναι και τόσο μικρά, και στην πραγματικότητα μπορούν να καλύψουν αρκετές ανάγκες, χάρη στην ευρυχωρία του εσωτερικού τους. Επιπλέον, ο ψηλός σχεδιασμός του αμαξώματος χαρίζει πολύτιμα έξτρα εκατοστά για τα κεφάλια των επιβατών, ενώ ο χώρος αποσκευών σε ορισμένα μοντέλα «μπαίνει» στην κατηγορία των μικρομεσαίων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Αξιολογούμε τα πιο δημοφιλή μικρά SUV στον τομέα της ευρυχωρίας και ανακηρύσσουμε την τελική τριάδα. Επειδή το κάθε μοντέλο ξεχωρίζει σε διαφορετικό τομέα, λάβαμε υπόψη μας 4 διαφορετικές συνιστώσες: Χώρος αποσκευών, πλάτος πίσω καθίσματος, χώρος για τα γόνατα των πίσω και «αέρας» για τα κεφάλια των πίσω επιβατών.

Ακολουθεί το TOP 3 των πιο ευρύχωρων μικρών SUV, αρχικά σε αλφαβητική σειρά.
Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή Αλογα
Ford Puma 125 PS ST-Line 25.291 ευρώ 125
Peugeot 2008 100 PS Active 21.800 ευρώ 100
Renault Captur 90 PS Equilibre 21.310 ευρώ 90
Το Renault Captur έχει τιμή που ξεκινά από 21.310 ευρώ και το Peugeot 2008 είναι ελάχιστα ακριβότερο, με τιμή 21.800 ευρώ, γεγονός που καθιστά τα δυο μοντέλα ως τα πιο προσιτά της τριάδας. Στον αντίποδα, το Ford Puma είναι το πιο ακριβότερο εκ των τριών μοντέλων, με κόστος 23.833 ευρώ αλλά παράλληλα είναι και το πιο ισχυρό, χάρη στον χιλιάρη EcoBoost που διαθέτει 125 άλογα.

Ας δούμε ξεχωριστά το κάθε μοντέλο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Αμιγώς ηλεκτρική MUSTANG MACH-E. Αποκτήστε την online