Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα Καλύτερα σε Φρένα από 100 χλμ/ώρα (μέτρα)

Τα Καλύτερα σε Φρένα από 100 χλμ/ώρα (μέτρα)

TOP 5: Τα μικρά SUV που φρενάρουν καλύτερα

Διαβάστηκε από 5867 αναγνώστες - 8/3/2023

Καλά τα άλογα και ο εξοπλισμός, αλλά τι γίνεται αν χρειαστεί να επιβραδύνεις γρήγορα; Συγκρίναμε όλα τα μοντέλα της κατηγορίας των μικρών SUV, αξιολογούμε την απόσταση ακινητοποίησης και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα οχήματα στον τομέα των φρένων. DS 3, Hyundai Bayon, Nissan Juke, Peugeot 200 και Skoda Kamiq είναι η top πεντάδα.

Τα 5 μικρά SUV με τα καλύτερα φρένα

Τα φρένα είναι από τα πιο σημαντικά συστήματα ασφαλείας σε ένα όχημα, αφού είναι εξελιγμένα για να μπορούν να το ακινητοποιούν σε έκτακτες καταστάσεις υπό ακραίες συνθήκες. Όσο πιο γρήγορα «κοκκαλώνει» ένα όχημα, τόσο μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος έχει, κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερες πιθανότητες να τρακάρει στο προπορευόμενο εμπόδιο, όχημα, ή ακόμα και άνθρωπο.

Επιλέξαμε την ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των μικρών SUV, κάναμε αναζήτηση στις μετρήσεις των αυτοκινήτων που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα, συγκρίναμε επιδόσεις και σας παρουσιάζουμε τα 5 μοντέλα με τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας τους, λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση ακινητοποίησης από τα 100 χλμ/ώρα..

Η κορυφαία πεντάδα αποτελείται από τα DS 3, Hyundai Bayon, Nissan Juke, Peugeot 2008 και Skoda Kamiq.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε