Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
TOP 5: Τα πιο φθηνά ηλεκτρικά που μπορείς να πάρεις

TOP 5: Τα πιο φθηνά ηλεκτρικά που μπορείς να πάρεις

TOP 5: Τα πιο φθηνά ηλεκτρικά που μπορείς να πάρεις

Διαβάστηκε από 18416 αναγνώστες - 26/2/2023

Η διαφορά στις τιμές μεταξύ θερμικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται σιγά-σιγά, κάτι που οφείλεται μεταξύ άλλων και στην κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2». Κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορεί κανείς να αγοράσει σήμερα. Η πεντάδα αποτελείται από τα Fiat 500e, Honda e, Nissan Leaf, Peugeot e-208 και Smart EQ ForTwo Coupe, τα οποία έχουν τιμές από 20 έως 22.000 ευρώ.

Τα 5 πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η δημοτικότητα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα αυξάνεται μέρα με τη μέρα, παρόλα αυτά τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν ακόμα πιο «τσιμπημένη» τιμή συγκριτικά με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα οχήματα. Σε αυτό έρχεται να δώσει εν μέρει λύση το κρατικό πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», το οποίο επιδοτεί το 30% της τιμής προ φόρων με όριο τα 8.000 ευρώ, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους αγοράς των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Ποια είναι τα φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα; Για να το απαντήσουμε, κάναμε έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα 5 μοντέλα με την πιο προσιτή τιμή.

Επιλέξαμε να αφήσουμε εκτός το Citroen Ami, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση μικροκινητικότητας, όμως έχει περιορισμούς στους δρόμους στους οποίους μπορεί να κινηθεί λόγω της χαμηλής ιπποδύναμης που έχει. Η τελική πεντάδα αποτελείται από τα Fiat 500e, Honda e, Nissan Leaf, Peugeot e-208 και Smart EQ ForTwo Coupe.

Ας δούμε την τελική κατάταξη, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε