Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
TOP 5: Τα πιο φθηνά μικρά με 100+ άλογα

TOP 5: Τα πιο φθηνά μικρά με 100+ άλογα

TOP 5: Τα πιο φθηνά μικρά με 100+ άλογα

Διαβάστηκε από 53087 αναγνώστες - 17/4/2023

Κάνουμε αναζήτηση στα μικρά αυτοκίνητα που έχουμε δοκιμάσει σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο προσιτά μοντέλα που έχουν ισχύ από 100 άλογα και πάνω, ούτως ώστε να μπορούν να κινούνται με άνεση. Dacia Sandero Streetway, Hyundai i20, Seat Ibiza, Skoda Fabia και Toyota Yaris απαρτίζουν την κορυφαία πεντάδα. Ποιο θα αγόραζες εσύ;

Ποια είναι τα 5 πιο φθηνά μικρά με ιπποδύναμη από 100 άλογα και πάνω;

Με τις τιμές των αυτοκινήτων να παίρνουν συνεχώς την ανιούσα, αλλά και την αύξηση στις διαστάσεις των οχημάτων, τα μοντέλα της μικρής κατηγορίας έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή, μιας και έχουν ευρυχωρία αντάξια παλαιότερων μικρομεσαίων ενώ διατηρούν πιο προσιτή τιμή σε σχέση με τα οικογενειακά και τα SUV αυτοκίνητα.

Δεδομένου πως πλέον βλέπουμε όλο και περισσότερα μικρά αυτοκίνητα να κάνουν ταξίδι φορτωμένα με 4 επιβάτες και τις αποσκευές τους, αφήσαμε έξω τις εκδόσεις με 70 και 80 άλογα και ψάχνουμε να βρούμε ποια είναι τα 5 πιο προσιτά μικρά που έχουν ιπποδύναμη από 100 άλογα και πάνω, ούτως ώστε να μπορούν να κινούνται με άνεση στον αυτοκινητόδρομο. Κάναμε αναζήτηση στις μετρήσεις μας, συγκρίναμε τιμοκαταλόγους και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο φθηνά από αυτά.

Η κορυφαία πεντάδα αποτελείται από τα Dacia Sandero Streetway, Hyundai i20, Seat Ibiza, Skoda Fabia και Toyota Yaris. Ας δούμε αναλυτικά την κατάταξη με βάση την τιμή, παραθέτοντας δίπλα και τους χρόνους επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ/ώρα, καθώς και τις ρεπρίζ 80-120 χλμ/ώρα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε