Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα 5 πιο φθηνά diesel της αγοράς

Τα 5 πιο φθηνά diesel της αγοράς

Τα 5 πιο φθηνά diesel της αγοράς

Διαβάστηκε από 14228 αναγνώστες - 7/4/2023

Τα πετρελαιοκίνητα οχήματα έχουν ως «ατού» τη χαμηλή κατανάλωση. Συγκρίναμε τις τιμές των αυτοκινήτων που έχουμε δοκιμάσει και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο προσιτά diesel μοντέλα, τα οποία είναι τα Citroen C3, Dacia Duster, Opel Crossland, Peugeot 208 και Renault Clio.

Ποια είναι τα 5 φθηνότερα diesel αυτοκίνητα;

Τα diesel αυτοκίνητα ξεχωρίζουν για την χαμηλή κατανάλωση που έχουν. Παράλληλα, μπορεί η διαφορά τιμής μεταξύ πετρελαίου και βενζίνης να μην είναι τόσο μεγάλη όσο παλαιότερα, ωστόσο το diesel εξακολουθεί να είναι πιο φθηνό.
Αυτά, σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα καινούργια «ντιζελάκια» είναι πολύ πιο «καθαρά» σε σχέση με παλαιότερα, πληρώντας αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων, κάνουν τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα ακόμα δημοφιλή.

Λαμβάνοντας υπόψη το παραπάνω, ανατρέξαμε στα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει, συγκρίναμε τιμές και σας παρουσιάζουμε τα 5 πιο προσιτά diesel αυτοκίνητα της αγοράς σήμερα.

Η top πεντάδα αποτελείται από 3 μικρά πόλης, 1 μικρό SUV και 1 οικογενειακό SUV. Πιο αναλυτικά, τα 5 αυτοκίνητα είναι το Citroen C3, το Dacia Duster, το Opel Crossland, το Peugeot 208 και το Renault Clio. Ας τα δούμε με κατάταξη από το φθηνότερο στο ακριβότερο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε