Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα καλύτερα οικογενειακά SUV σε προσπέραση 80-120 χλμ/ώρα

Τα καλύτερα οικογενειακά SUV σε προσπέραση 80-120 χλμ/ώρα

Τα οικογενειακά SUV που προσπερνούν γρηγορότερα

Διαβάστηκε από 68139 αναγνώστες - 18/1/2023

Ποιο είναι το οικογενειακό SUV που έχει τις καλύτερες ρεπρίζ 80-120 χλμ/ώρα; Συγκρίνουμε τα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει και αναδεικνύουμε την κορυφαία πεντάδα, η οποία απαρτίζεται από την Alfa Romeo Tonale, το Hyundai Tucson, τη Mercedes GLB 200, το Nissan Qashqai E-Power και το Toyota C-HR.

Τα 5 γρηγορότερα οικογενειακά SUV στην προσπέραση

Τα οικογενειακά SUV προσφέρουν μεγάλους χώρους, ικανούς για να φιλοξενήσουν 5 ενήλικες και τις αποσκευές τους, ενώ έχουν extra κύρος στο δρόμο, απόρροια των αυξημένων διαστάσεων τους.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν ισχυρούς κινητήρες, όμως είναι από τη φύση τους σχετικά ογκώδη και βαριά. Όπως μάθαμε από τη φυσική, η αύξηση της μάζας έχει αρνητικές συνέπειες στην επιτάχυνση, κάτι που λειτουργεί εις βάρος της ενεργητικής ασφάλειας, αφού όσο πιο αργά επιταχύνεις (άρα και προσπερνάς), τόσο περισσότερο μένεις εκτεθειμένος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Κάναμε έρευνα στις μετρήσεις των μοντέλων που έχουμε δοκιμάσει και βρήκαμε τα 5 οικογενειακά SUV που επιταχύνουν γρηγορότερα από τα 80 στα 120 χλμ/ώρα. Επικεντρωθήκαμε σε οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (μιας και αυτά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή) και κίνηση στους δύο τροχούς, και συμπεριλάβαμε εκδόσεις βενζίνης, diesel και full αυτοφορτιζόμενα υβριδικά. Alfa Romeo Tonale, Hyundai Tucson, Mercedes GLB 200, Nissan Qashqai E-Power και Toyota C-HR είναι οι 5 φιναλίστ. Ποιο θα βρεθεί στην κορυφή των ρεπρίζ;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε