Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα καλύτερα ηλεκτρικά mini σε πραγματική αυτονομία (χλμ.)

Τα καλύτερα ηλεκτρικά mini σε πραγματική αυτονομία (χλμ.)

Τα 3 ηλεκτρικά mini με τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας

14/3/2023

Τα mini ηλεκτρικά είναι εξαιρετικά για κίνηση στην πόλη, ενώ το γεγονός πως δεν θα τα αγοράσεις για ταξίδι μειώνουν αρκετά το άγχος αυτονομίας. Ανατρέξαμε στις μετρήσεις από τις δοκιμές μας και σας παρουσιάζουμε τα 3 καλύτερα ηλεκτρικά mini με βάση την εμβέλεια της μπαταρίας σε πραγματικό, μικτό κύκλο. Η τριάδα αποτελείται από τα Fiat 500e, Honda e και Smart EQ Fortwo.

TOP 3: Τα mini ηλεκτρικά που σε πηγαίνουν πιο μακριά

Τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αφού η κατανάλωση ρεύματος σε αστικό κύκλο είναι πολύ μικρή, μιας και το «σταμάτα-ξεκίνα» φορτίζει τη μπαταρία. Αν στο παραπάνω συνδυάσουμε τις μικρές διαστάσεις των mini  οχημάτων που κάνουν το παρκάρισμα «παιχνιδάκι», μπορούμε να συμπεράνουμε πως ένα ηλεκτροκίνητο mini είναι ένας εξαιρετικός σύμμαχος στην αστική «ζούγκλα». Επιπλέον, τα εν λόγω μοντέλα είναι πιο προσιτά σε σχέση με τα αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, κάτι που καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή.

Ποια είναι τα 3 mini που θα σε πάνε πιο μακριά με μία φόρτιση; Ανατρέξαμε στις  μετρήσεις των αυτοκινήτων που έχουμε δοκιμάσει, συγκρίναμε καταναλώσεις και αυτονομίες και σας παρουσιάζουμε την τελική τριάδα, η οποία αποτελείται από το Fiat 500e, το Honda e και το Smart EQ Fortwo. Ας δούμε την τελική κατάταξη.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε