Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

HYUNDAI i20 BLUE 1.0 T-GDI

Διαβάστηκε από 32407 αναγνώστες - 6/10/2019

+ Συγκριτικά ο καλύτερος χώρος, λαμπρός κινητήρας, πενταετής εγγύηση, συμπαγές εσωτερικό.
- Ελαφρώς απότομη ανάρτηση, ετήσια συντήρηση, σχετικά λίγοι διαθέσιμοι βοηθοί.




Ο Κορεάτης αποτελεί μια λογική επιλογή. Απολαύστε τα μπροστινά απολύτως διαχειρίσιμα καθίσματα, ένα λειτουργικό φιλικό cockpit και το πιο ευάερο πίσω μέρος. Προσθέστε σε αυτό τον ζωντανό κινητήρα που ποτέ δεν σας αφήνει να αισθανθείτε εγκαταλειμμένος, τον πιο πλούσιο εξοπλισμό άνεσης σε δίκαιες τιμές και φυσικά την εμπιστοσύνη που εμπνέει η πενταετή εγγύηση. Αυτό μοιάζει με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ανέμελης περιποίησης, που τελικά σε βάζει στην πρώτη θέση.



Εντούτοις, το Hyundai περνάει με ελάχιστη διαφορά το Ford πάνω από τη γραμμή τερματισμού και δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από κριτική. Από τη μία πλευρά, υπήρχε η κάπως ξύλινη ανάρτηση, η οποία μεταδίδει υπερβολικά τις μικρές λακκούβες. Προσθέστε σε αυτό το αρκετά μικρό κατάλογο των διαθέσιμων βοηθών οδήγησης. Το πακέτο ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του βοηθού μεγάλης σκάλας φωτισμού, της λειτουργίας πέδησης έκτακτης ανάγκης της πόλης, ενεργός βοηθό απόστασης, διατίθεται  για 850 ευρώ μόνο από τη γραμμή εξοπλισμού Trend. Επιπλέον το i20 χρειάζεται να συντηρείται ετησίως ή κάθε 20.000 χιλιόμετρα. Έτσι, το i20 κερδίζει στο νήμα το Fiesta.


Συμπέρασμα:
Δεν είναι απαραίτητο στην ζωή, ένα τεράστιο SUV και μεγάλα νούμερα ιπποδύναμης. Μπορείς να βιώσεις τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου και σε ένα μικρό αυτοκίνητο με 100 ίππους. Το i20 αφήνει την καλύτερη εντύπωση στην καθημερινή ζωή.

 

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει