Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Polo GTI ή TGI; Οικονομία ή επιδοσεις;

Διαβάστηκε από 6647 αναγνώστες - 28/1/2020

Πίσω από τις 2 παρόμοιες κώδικες ονομασίες GTΙ και TGΙ, κρύβονται 2 εντελώς διαφορετικά Polo. Η κορυφαία σε επιδόσεις έκδοση GΤΙ σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις ενώ το TGΙ από την άλλη είναι και αυτή κορυφαία έκδοση αλλά σε οικονομία. Ποια να αγοράσω τελικά?

Βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο Polo: το ένα υπόσχεται ατελείωτη οδηγική απόλαυση και το άλλο οικονομία που συγκρίνεται μόνο με σκούτερ. Τι θα διαλέγατε? Θα ακούγατε την λογική ή το συναίσθημα? 
Το κόστος της ζωής μας πλέον έχει ανέβει σε μεγάλα ύψη, και οι πιο πολλοί σκεφτόμαστε πρώτα την τσέπη και μετά την απόλαυση. Είναι θεμιτό όμως να κάνουμε το ίδιο και στο αυτοκίνητο που θα επιλέξουμε? Μήπως η «νέα» απόλαυση είναι η οικονομία στην τσέπη μας τελικά?
Τροφή για σκέψη είναι το σημερινό συγκριτικό ανάμεσα στο υψηλών επιδόσεων VW Polo GTi και το οικονομικό VW Polo TGi. Φυσικά τα δύο μοντέλα δεν είναι ανταγωνιστικά αλλά τα βάζουμε δίπλα-δίπλα για να καταλάβουμε, που έχουν φτάσει τα μικρά αυτοκίνητα και πόσες επιλογές υπάρχουν πλέον στην γκάμα τους.  

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις