Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
29 φωτογραφίες »

«Χρυσό τιμόνι 2020» για 12 κορυφαία αυτοκίνητα

Διαβάστηκε από 29308 αναγνώστες - 11/11/2020

Η ώρα της μάχης έφτασε! Τα καλύτερα αυτοκίνητα σε δώδεκα κατηγορίες μπαίνουν στην πίστα της Lausitz και στο φινάλε των δοκιμών αναδεικνύονται οι νικητές για τα «χρυσά τιμόνια» του 2020.

Το «Χρυσό Τιμόνι» της Auto Bild είναι ένας θεσμός στον χώρο της αυτοκίνησης από το μακρινό 1976 έως και σήμερα. Πρόκειται για μία ετήσια ψηφοφορία υπό την αιγίδα του γερμανικού περιοδικού από την οποία αναδεικνύονται κάθε χρόνο τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας τους. Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτής, έχουν λάβει τιμητική διάκριση σπουδαίες προσωπικότητες των τεσσάρων τροχών. Ανάμεσά τους οι Χένρι Φορντ (μετά θάνατον βράβευση για τον ιδρυτή της Ford), Φέρι Πόρσε (υιός του ιδρυτή της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας), καθώς και πιλότοι της F1 (Μίκαελ Σουμάχερ, Λιούις Χάμιλτον).
 
Στην φετινή 44η έκδοση των κορυφαίων βραβείων αυτοκίνησης στην Ευρώπη, λοιπόν, 14... ειδικοί (δημοσιογράφοι, οδηγοί σε αγώνες ταχύτητας μεταξύ άλλων) κρίνουν συνολικά 24 αυτοκίνητα για 12 ξεχωριστές κατηγορίες σε δοκιμές στην πίστα Lausitzring. Οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας ξεχώρισαν από την ψηφοφορία του κοινού. Εντυπωσιακή είναι η «πρόκριση» στον τελικό για συνολικά 13 ηλεκτροκίνητα, τα οποία διαρκώς κερδίζουν μεγαλύτερο μερίδιο στην αγοραστική πίτα.
 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις κατηγορίες, τους φιναλίστ και φυσικά τους 12 νικητές!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις