Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ford VS Ferrari: Η Πραγματικότητα

Διαβάστηκε από 37469 αναγνώστες - 26/11/2019

Μπορεί ένα Ford να είναι καλύτερο από μια Ferrari? Ναι! Η ταινία εμπνεύστηκε από την πραγματικότητα και η κατοχή μιας Ferrari είναι πλέον παρωχημένη... Οι μηχανικοί της Ford φαίνεται έχουν φτιάξει ένα supercar που θα ζήλευαν ακόμα και στο Maranello. Μπορεί να μην τοποθετήθηκε ο θηριώδης V8 της Ford αλλά ο V6 EcoBoost και αυτό μόνο αρνητικό δεν είναι..

Μια τέτοια υπερκατασκευή των 500,000 ευρώ, θα έπρεπε να φοράει τον V8 της Ford αλλά οι μηχανικοί είχαν άλλη γνώμη. Έκριναν, και όχι άδικα, ότι αρκεί ο μικρότερος κινητήρας για το Ford GT, που πλέον έχει εξελιχθεί αρκετά και μπορεί να φέρει χαμόγελα σε οδηγό και συνοδηγό όπως ακριβώς μια Ferrari..



Κινητήρας επιδόσεις: Μια F1 στους δρόμους
Μιλάμε για μια υπερκατασκευή! 656 άλογα που ουρλιάζουν ακριβώς πίσω από την θέση του οδηγού, στο κέντρο του αυτοκινήτου. Αυτό  συνδυάζεται με ένα σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα πλαίσιο και ένα 7τατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, και όλα αυτά με κατανάλωση που δεν ξεπερνάει τα 17 λτ/100 χλμ κατά την πλήρη επιτάχυνση!  Χαρακτηριστικά που φέρνουν πραγματική ζαλάδα...
Η τελική των 350 χλμ/ώρα έρχεται αβίαστα με έναν καθαρά αγωνιστικό ήχο από τον κινητήρα των 3,500 κέκ. Ένας βρυχηθμός που από το ρελαντί καταλαβαίνεις τι είναι ικανός αυτός ο κινητήρας να κάνει. Τρομακτική επιτάχυνση από στάση και με ρεπρίζ που θα τρομάξουν και τον πιο έμπειρο.. 
Τι άλλο να ζητήσεις..?
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις