Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Μυρίζει το αυτοκίνητο? Δείτε μερικά σωτήρια tips..

Διαβάστηκε από 29981 αναγνώστες - 25/11/2020

Οι μυρωδίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι κάτι ενοχλητικό. Δοκιμάζουμε διάφορους τρόπους καθαρισμού και σας μεταφέρουμε, ποιοι από αυτούς βοηθούν πραγματικά!

Το Golf από τον στόλο αυτοκινήτων των δοκιμών μας, αναδύει μυρωδιές, παρόλο που δεν είναι ντίζελ.. Έπεσε σε γκρούπ καπνιστών? Έπεσε γάλα στο πάτωμα? Μήπως άφησε κάποιος κανένα κομμάτι τυρί για μεγαλύτερο διάστημα στο εσωτερικό? Η αιτία για το κοκτείλ των άσχημων μυρωδιών στο εσωτερικό, δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν θέλει να οδηγήσει το Golf.

Εάν και το δικό σας αυτοκίνητο μυρίζει δυσάρεστα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αναζητήσετε την πηγή του κακού. Συνήθως φταίνε γεμάτα σταχτοδοχεία, ξεχασμένα απορρίμματα τροφίμων ή χυμένα υγρά. Δυσάρεστες μυρωδίες μπορεί να προέρχονται επίσης από υγρά εσωτερικά ή μη συντηρημένα κλιματιστικά. Τι βοηθάει περισσότερο με τα ζητήματα καθαρισμού?

Ρωτήστε τη μαμά σας!  Εκείνη έχει δύο άμεσες συμβουλές για την εξουδετέρωση της οσμής, ξύδι και σκόνη καφέ. Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να βρει στο σούπερ μάρκετ ή στα εμπορικά καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτων, προϊόντα που υποτίθεται ότι εξαφανίζουν, γρήγορα και φτηνά τις οσμές.

Εμείς δοκιμάσαμε αν πραγματικά βοηθούν. Εάν η δυσωδία επανέρχεται ξανά και ξανά, παρά τους δολοφόνους οσμών που χρησιμοποιήσατε, τότε απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Θα βρείτε εξειδικευμένες εταιρείες για την επανεπεξεργασία αυτοκινήτων, σχεδόν παντού..

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει