Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο VW Golf 8

Διαβάστηκε από 26250 αναγνώστες - 27/4/2019

Tο ντεμπούτο του νέου VW Golf 8 αναμένεται σύντομα, και η Γερμανική εταιρεία, το εξελίσσει αυτή την στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμες. Εμείς όμως, έχουμε σε αποκλειστικότητα όλες τις λεπτομέρειες του και σας τις μεταφέρουμε, πρώτοι από όλους!

Το 1974 ήταν μια καλή χρονιά για την Volkswagen, καθώς τότε και εν μέσω κρίσης, η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει το Golf 1ης γενιάς. Ένα αυτοκίνητο το οποίο έμελλε να δώσει τεράστια ώθηση στη γερμανική εταιρεία διώχνοντας συνάμα τα όποια σύννεφα είχαν αρχίσει να μαζεύονται απειλητικά πάνω από την Volkswagen και βγάζοντας αυτή για τα καλά στο ξέφωτο.
Ένα αυτοκίνητο ορόσημο, ένα αυτοκίνητο το οποίο με το πέρασμα του χρόνου έδωσε στην ουσία το όνομα του σε μια κατηγορία, αυτή των μικρομεσαίων, την αποκαλούμενη Golf- Klasse στη Γερμανία. Σήμερα, 45 χρόνια μετά, το Golf συνιστά το απόλυτο best seller στην κατηγορία του, έχοντας πουλήσει 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για το 2018 ταξινομήθηκαν στη Γερμανία 212.000 Golf, η μακράν καλύτερη χρονιά υπήρξε όμως το 2009, όταν ο αντίστοιχος αριθμός των ταξινομήσεων έφτασε τις 366.231.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις