Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H νέα γενιά Opel Astra του 2021

Διαβάστηκε από 99056 αναγνώστες - 23/12/2020

Πάνω στην εκτη γενιά του Αstra εργάζεται αυτην την περίοδο η Opel. O χρονικός ορίζοντας παρουσίασης είναι τα τέλη του 2021. Η AUTO BILD έχει όλες τις πληροφορίες και σας τις μεταφέρει με ένα video review.

Όπως είναι γνωστό, το μέλλον της Opel θα είναι στο εξής άμεσα συνδεδεμένο με τη Γαλλία. Kαι με το Astra η γερμανική εταιρεία σχεδιάζει να κινηθεί όπως και με το Corsa το οποίο, πάτησε στο δάπεδο του Peugeot 208. Το Astra με τη σειρά του θα χρησιμοποιήσει την τεχνική βάση του Peugeot 308, γεγονός που σημαίνει πολύ καλή εκμετάλλευση χώρων και ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων.

Ανάμεσα στις εκδόσεις βενζίνης, diesel αλλά και τις υβριδικές, θα υπάρχει τουλάχιστον μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, η οποία μάλιστα, θα είναι διαθέσιμη από την αρχή της πορείας του νέου Astra. To design θα προέλθει φυσικά από τη Γερμανία, θα είναι απόλυτα ξεχωριστό και θα παίρνει στοιχεία τόσο από το νέο Corsa, όσο και από τα πιο πρόσφατα πρωτότυπα της Opel.

To ραντεβού για την παρουσίαση έχει σχεδιαστεί ώστε να συμπέσει ακριβώς με τη νέα ΙΑΑ το Φθινόπωρο του 2021. Η μεγάλη γερμανική έκθεση βέβαια δε θα γίνεται στη Φρανκφούρτη, αλλά στο Μόναχο.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις