Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ηλεκτρικό το νέο Opel Mokka

Διαβάστηκε από 8063 αναγνώστες - 27/5/2020

Έχουμε όλες τις πληροφορίες για την νέα γενιά του Opel Mokka που θα παρουσιαστεί το 2021 και θα διατίθεται με αμιγώς ηλεκτρικό κινητήρα, εκτός από τις εκδόσεις βενζίνης και diesel.

Όπως και στο Corsa, η Opel θα διαθέτει το νέο Mokka σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, παράλληλα με τις εκδόσεις βενζίνης και diesel. Η απαιτούμενη τεχνολογία θα έρθει πιθανόν από την PSA (Citroen/DS/Peugeot/Opel) και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα CMP αλλά και οι κινητήρες που χρησιμοποιεί το DS3 Crossback.
Έτσι, η ηλεκτρική έκδοση του Mokka θα έχει κινητήρα απόδοσης 136 ίππων, μπαταρία 50 kWh και 320 χιλιόμετρα αυτονομία. Οι υπόλοιπες εκδόσεις θα χρησιμοποιούν 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης ή diesel, απόδοσης από 100 έως 150 ίππους. Δεν θα υπάρχει τετρακίνητη έκδοση, οπότε και το γράμμα Χ απουσιάζει από το λογότυπο του νέου Mokka.
 
Η σχεδίαση του νέου Mokka έχει σαφείς επιρροές από το πρωτότυπο Opel GT X Experimental που παρουσιάστηκε το 2018. Νέας σχεδίασης είναι τα φωτιστικά σώματα, τόσο μπροστά όσο και πίσω, όπως και η μάσκα με το καπό. Στο εσωτερικό η σχεδίαση θα είναι πιο minimal, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και λιγότερα κουμπιά και διακόπτες.

Το νέο Opel Mokka αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021 το αργότερο, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 20.000 ευρώ για την συμβατική έκδοση και τις 35.000 ευρώ για την ηλεκτρική.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις