Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
87 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα δούμε το 2020

Διαβάστηκε από 59149 αναγνώστες - 29/5/2020

87 συνολικά αυτοκίνητα θα λανσάρουν όλες οι βιομηχανίες φέτος. VW Golf GTI TCR, Audi A3, BMW Σειρά 5 facelift, CUPRA Leon, FIAT 500, Lucid Air, Skoda Octavia RS, VW Arteon Shooting Brake. Το AUTO BILD παρουσιάζει τα νέα μοντέλα, που θα παρουσιαστούν μέσα το 2020!

Το έτος 2020 είναι μια συναρπαστική χρονιά για το αυτοκίνητο! Αρχικά, η... τράπουλα θα ανακατευτεί στη μικρομεσαία κατηγορία, όπου το Golf θα λανσαριστεί και στη σπορτίφ εκδοχή GTI, ενώ θα κυκλοφορήσει και η νέα γενιά των Audi A3 και SEAT Leon. Το ίδιο θα συμβεί με το μικρό Dacia Sandero. Από την πλευρά της, η Porsche θα κάνει την επίθεσή της με τη νέα 911 Turbo S. Επίσης, συνεχίζεται η μόδα των SUV με τα Mercedes GLA, Audi RS Q3 και CUPRA Formentor, που θα ξεκινήσουν κι αυτά την εμπορική πορεία τους μέσα στο 2020.


Το 2020 θα είναι χρονιά-σταθμός και για την ηλεκτροκίνηση, καθώς φέτος θα παρουσιαστούν πάρα πολλά νέα e-μοντέλα: Τα Porsche Taycan και VW ID.3 θα φτάσουν ακόμα και στους εμπόρους, ενώ τα Opel Corsa και Peugeot 208 θα αποκτήσουν μία ηλεκτροκίνητη έκδοση. Ας δούμε όμως παρακάτω, όλα τα νέα αυτοκίνητα που περιμένουμε το 2020.

Alfa Romeo Tonale



Το SUV, που βρίσκεται κάτω από τη Stelvio θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Jeep Renegade και θα αποκτήσει και plug-in-hybrid έκδοση. Οι τιμές στη Γερμανία αναμένεται να φτάνουν τα 31.000 ευρώ.

Alfa Romeo Giulia GTA/GTAm



Για όλη την υφήλιο θα κατασκευαστούν συνολικά 500 μονάδες αυτής της σκληροπυρηνικής Giulia. Η ισχύ του ιταλικού μοντέλου ανέρχεται στα 540 PS, ενώ το βάρος του έχει μειωθεί κατά 100 κιλά.

Aston Martin Valkyrie



Το υπεραυτοκίνητο, που κατασκευάστηκε μαζί με τη Red Bull Racing, εφοδιάζεται με κινητήρα V12, ισχύος πάνω από 1.000 PS, και έχει ριζική σχεδίαση. Η τιμή του στο εξωτερικό υπολογίζεται στα σχεδόν 3.000.000 ευρώ!
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις