Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Peugeot 508 SW PSE: 30.000 χιλιόμετρα με ένα κτήνος 360 ίππων
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 508 SW PSE: 30.000 χιλιόμετρα με ένα κτήνος 360 ίππων

Διαβάστηκε από 123414 αναγνώστες - 2/3/2023

Πώς είναι να γράφεις 30.000 χλμ μέσα σε 6 μήνες με ένα μοντέλο που έχει κάτω από το καπό του πάνω από 350 ίππους; Αν μιλάμε για το Peugeot 508 SW PSE, τότε απλά θεϊκά.

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.

Το Peugeot 508 SW PSE έχει όλα τα φόντα

Οι μακροχρόνιες δοκιμές πάντα μας προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα. Όμως με το Peugeot 508 SW PSE μόνο χαρά και ευφορία νιώθουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο εσωτερικό του. Οι 360 ίπποι, το premium εσωτερικό, η ευρυχωρία, ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας, η άνεση και η ευελιξία παρά τα 4,78 μέτρα μήκος είναι τα στοιχεία που μας έχουν κερδίσει το γαλλικό station wagon και μας κάνουν  να αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα την αλμυρή τιμή του. Πάμε να το δούμε πιο αναλυτικά.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

To πιο δυνατό Peugeot που μπήκε στις αντιπροσωπίες

Το μοντέλο που έχουμε στα χέρια μας είναι το Peugeot 508 SW PSE σε χρώμα «Selenium Grey» με κίτρινες φωσφόριζε λεπτομέρειες που η γαλλική εταιρεία  ονομάζει «Κρυπτονίτη». Γεμάτο σπορτίφ στοιχεία, όπως μυώδεις προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά και διαχύτη, η εξωτερική του εμφάνιση συμπληρώνεται από τις 20αρες ζάντες, ενώ αντίστοιχα πλούσιο είναι και το εσωτερικό, όπου βρίσκουμε σχεδόν όλη τη λίστα του εξοπλισμού που προσφέρει η μάρκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το 508 είναι το ισχυρότερο Peugeot, με απόδοση 360 ίππων, και επίσης το πιο ακριβό, αφού κοστίζει 79.500 ευρώ.Αν και λόγω της Plug-In φύσης του, μας επιτρέπει να κινούμαστε αμιγώς ηλεκτρικά (ειδικά μέσα στην πόλη), το συγκεκριμένο 508 έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι το ακρωνύμιο PSE σημαίνει Peugeot Sport Engineered και κάνει από την αρχή ξεκάθαρο ότι δεν εξοπλίστηκε με ηλεκτροκινητήρα για να μειωθεί η κατανάλωση, αλλά για να απελευθερώσει ιπποδύναμη που δεν είχε ξαναδώσει πότε η Peugeot σε αυτοκίνητο παραγωγής της.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.