Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Με 333 ίππους το νέο VW Golf R Plus

Διαβάστηκε από 8588 αναγνώστες - 8/2/2021

Η VW θα μπορούσε να φέρει ακόμη πιο ισχυρό Golf R, αλλά δεν το έπραξε και τα φώτα πλέον έχουν πέσει επάνω στην έκδοση Golf R Plus. Δείτε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το ισχυρότερο Golf όλων των εποχών.

Εδώ και μεγάλο διάστημα, αρκετές πληροφορίες από την βιομηχανία της VW, ανέφεραν πως υπήρχε πολύ σοβαρή πιθανότητα να δούμε μια ακόμα ισχυρότερη έκδοση του νέου Golf. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως η Γερμανική βιομηχανία θα χρησιμοποιούσε το πεντακύλινδρο μοτέρ 2,5 λίτρων της Audi ως πηγή ισχύος για το Golf R Plus

Τελικά όμως, το νέο VW Golf R Plus διατηρεί τον 2λιτρο τούρμπο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, με νέα χαρτογράφηση που προσφέρει 333 ίππους (245KW) και 420 Nm ροπής, ξεπερνώντας την έκδοση R με 420 άλογα και τα 240 Nm ροπής. Το γεγονός αυτό αποδείχθηκε και μέσω manual που έχει τυπώσει ήδη η VW. 



To νέο hot μικρομεσαίο hatchback, θα έχει στην σχεδίαση του ακόμα πιο επιθετικές γραμμές και νευρώσεις, αλλά και χρωματικές αντιθέσεις που θα τονώσουν την διαφορετικότητα του. Το νέο Golf R Plus την ημέρα της παρουσίασης του θα γίνει αυτόματα και το ισχυρότερο VW Golf που έχει παραχθεί ποτέ. 

Μπορεί η διαφορά στην ιπποδύναμη της έκδοσης R με την έκδοση R Plus να είναι ουσιαστικά 13 ίπποι, όμως το νέο μοντέλο θα έχει πιο επιθετικό στήσιμο «πίστας» σε αναρτήσεις και ηλεκτρονικά συστήματα, που θα κάνουν την έκδοση, ιδιαίτερη. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις