Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Opel Corsa F

Διαβάστηκε από 14118 αναγνώστες - 1/6/2019

Από το 1982 και έπειτα, η Opel έχει πουλήσει 13,6 εκατομμύρια Corsa, και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε εκτενώς το μέλλον.. Το μικρό της Opel είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της βιομηχανίας και το νέο Corsa το αποδεικνύει..

Με μια πρώτη ανάγνωση, η Opel κατάφερε να αυξήσει τα μερίδια αγοράς της, όμως αυτή είναι η μισή αλήθεια καθώς το πέτυχε χάρη στις υψηλές εκπτώσεις που έκανε στα μοντέλα της. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι τα αυτοκίνητα που βασίζονται στην παλιά πλατφόρμα GM, είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ευτυχώς αυτό θα διορθωθεί σύντομα, καθώς τα Crossland X και Grandland X βρίσκονται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης, βασισμένη στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές του PSA γκρουπ, με το Opel Corsa να ακολουθεί αμέσως μετά.


 
Ηλεκτρικό με 136 ίππους
Η εντελώς νέα έκτη γενιά του best seller, έρχεται πρώτα ως αμιγώς ηλεκτρική στην αγορά, και μετά θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις βενζίνης και diesel. Το Opel Corsa-e έχει 136 ίππους, αυτονομία 330 χιλιομέτρων και οι μπαταρίες των 50 kWh μπορούν να φορτιστούν στο 80% της επάρκειας τους, μέσα σε 30 λεπτά στον γρήγορο φορτιστή. Η επιτάχυνση για τα 0-100 διαρκεί 8.1 δευτερόλεπτα. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις