Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ο αντικαταστάτης του Fiesta θα είναι μια μικρή Mustang!

Ο αντικαταστάτης του Fiesta θα είναι μια μικρή Mustang!

Διαβάστηκε από 11184 αναγνώστες - 27/12/2022

H Ford ανακοίνωσε το τέλος του Fiesta τον Ιούνιο του 2023 κι ετοιμάζεται να το αντικαταστήσει με ένα ηλεκτρικό crossover που θα λανσαριστεί αμέσως μετά τη λήξη της παραγωγής του θρυλικού μοντέλου!

Η Ford επενδύει σε μια νέα στρατηγική, υπό την ονομασία «Adventurous Spirit», που θα την ετοιμάσει για το μέλλον και αποτελεί μια δέσμευση της εταιρίας προς την ηλεκτροκίνηση, η οποία θα αντικατοπτρίζεται στα επερχόμενα αυτοκίνητα της. Αυτό όμως σημαίνει ότι πολλά τωρινά της μοντέλα θα σταματήσουν να υφίστανται, όπως το Ford Fiesta.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σταμάτα η παραγωγή μοντέλων για να κερδηθούν χρήματα κι εγκαταστάσεις!

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο πόλης που κατασκευάζεται στην Κολωνία, θα σταματήσει την παραγωγή του στα τέλη Ιουνίου του 2023, 47 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που πάτησε τις ρόδες του στο δρόμο. Λίγο πριν το τέλος του Ford Fiesta και συγκεκριμένα την Άνοιξη θα σταματήσουν και τα S-Max και Galaxy, ανοίγοντας έτσι πόρους και εγκαταστάσεις για τα 3 νέα ηλεκτρικά μοντέλα που θέλει να βγάλει στην αγορά η εταιρία μέχρι το 2024. Όλα τα παραπάνω είναι μόλις το πρώτο στάδιο από μια σειρά ενεργειών που θα κάνει η Ford, ώστε το 2030 να προσφέρει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
 

Θα σταματήσει κι η παραγωγή του θερμικού κινητήρα στο εργοστάσιο της Κολωνίας

Το Fiesta θα διατίθεται μόνο ως πεντάθυρο μέχρι το τέλος της παραγωγής του. Τα οχήματα που έχουν ήδη παραγγελθεί, εννοείται ότι θα εξακολουθούν να κατασκευάζονται και να παραδίδονται στους πελάτες, αποκτώντας και μια πιο συλλεκτική αξία όντας τα τελευταία αντίτυπα ενός θρύλου. Μετά τη κατάργηση του Fiesta, θα σταματήσει κι η παραγωγή θερμικών κινητήρων στο εργοστάσιο της Κολωνίας, με την κατασκευή του 1.000αρη βενζινοκινητήρα που φτιάχνετε εκεί να μετακομίζει σε εργοστάσιο της Ρουμανίας.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε