Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Το Peugeot 408 είναι παραπάνω από μια τολμηρή σχεδίαση
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Peugeot 408 είναι παραπάνω από μια τολμηρή σχεδίαση

Διαβάστηκε από 1367 αναγνώστες - 28/2/2023

Μπορεί το νέο Peugeot 408 να βασίζεται στην τεχνολογία του 308, αλλά οπτικά φέρει μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Άρα αλλάζει μόνο η εμφάνιση ή έχει κι άλλα κρυμμένα στοιχεία;

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.

Στο παραμύθι «Παπουτσωμένος γάτος», ένα ζευγάρι μπότες ήταν ικανές να μετατρέψουν μια γάτα και το φτωχό αφέντη της σε πλούσιους, αποδεικνύοντας ότι πολλές φορές η εμφάνιση κάνει τη διαφορά.

H Peugeot λοιπόν με το 408, κάνει το επόμενο βήμα στην σχεδίαση των αυτοκινήτων της,  και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το μονοπάτι που έχει χαράξει πρώτη η Mercedes, κάθε σχεδίαση μοντέλου είναι πιο τολμηρή από την προηγούμενη, και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της σύγχρονής premium αισθητικής στα αυτοκίνητα.

Το νέο Peugeot 408 έχει πάρει την τεχνολογία, τους κινητήρες και το εσωτερικό του 308, και τα έχει «περικυκλώσει» με ένα ντελικάτο SUV Coupe αμάξωμα. Και αν αυτό φαίνεται πως είναι εύκολο ή απλό, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι. Με δεδομένη τη premium προσέγγιση του 308, μόνο κακό δεν είναι αυτό, αλλά είναι ικανό για να κάνει τους καταναλωτές να γλυκοκοιτάξουν το νέο μοντέλο;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Premium Εσωτερικό και πορτμπαγκάζ για μετακόμιση

Ξεκινάμε από την θέση οδήγησης, όπου το άτομο που θα κάτσει στο αριστερό κάθισμα θα απολαύσει ένα οδηγοκεντρικό εσωτερικό, με το «κλασσικό» μικρό τιμόνι να ξεχωρίζει κι εδώ. Η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά είναι εξαιρετικά, με προσοχή στη λεπτομέρεια που συμβαδίζει με το premium μονοπάτι, το οποίο ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η γαλλική εταιρεία.Τα καθίσματα, με ειδική πιστοποίηση για τη μέση και την πλάτη, προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη κι άνεση, ενώ διαθέτουν πληθώρα ρυθμίσεων. Από εκεί και πέρα, η καμπίνα σε κερδίζει με την πρακτικότητα της και την εργονομία της, χάρη και στους διακόπτες i-Toggles που ρυθμίζονται σύμφωνα με τα θέλω των επιβατών, κάνοντας σε να μην θέλεις να βγεις. Βέβαια κατά την έξοδο, θα πρέπει να έχεις το νου σου στο υπερυψωμένο πλαϊνό, ώστε να μην βρουν τα γόνατα στο τιμόνι, ειδικά αν έχεις ύψος πάνω από το μέσο όρο.Στο πίσω μέρος, το κάθισμα τοποθετεί σε μια πιο όρθια θέση τους επιβάτες, οι οποίοι όμως απολαμβάνουν αρκετό αέρα στα γόνατα και ένα ικανοποιητικό χώρο για το κεφάλι παρά την κεκλιμένη οροφή. Όσο για το πορτμπαγκάζ, αυτό χωράει από 417 έως 1.545 λίτρα, με την αναδίπλωση των καθισμάτων να προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους 1,74 μέτρων. Στα θετικά προσθέστε και τη μοκέτα που καλύπτει σχεδόν κάθε εκατοστό, αποτρέποντας τις γρατζουνιές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

PEUGEOT: Τα νέα SUV αυτοκίνητα της Peugeot σε περιμένουν στη GALLO S.A.