Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Renault Captur

Διαβάστηκε από 20008 αναγνώστες - 29/10/2019

Περισσότερες από 1.5 εκατομμύριο μονάδες παρήχθησαν από το ντεμπούτο του μοντέλου το 2013. Ετσι, το Captur έχει γίνει μακράν το σημαντικότερο... άλογο στο στάβλο της Renault. Εγινε μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο πολυτελές. Ετσι, το μικρό μοντέλο έχει γίνει πλέον σαν ένα μικρομεσαίο SUV!

Η μεγάλη επιτυχία του Renault Captur έκανε τους Γάλλους να έχουν περισσότερο γνώθι σΆ αυτόν. Ηδη κατά την πρώτη παρουσίαση της νέας γενιάς εντυπωσίασαν οι αρχοντικές διαστάσεις του... Bonsai-SUV, το οποίο με μήκος 4,23 m (συν 11 cm) δείχνει πως κοιτάζει πλέον κατάματα τη μικρομεσαία κατηγορία.



Τα φώτα LED σε σχήμα C τόσο στην πρόσοψη όσο και πίσω κάνουν πιο έντονη την αίσθηση του «σ έχω ήδη ξαναδεί, σε ξέρω», αλλά και οι φαρδείς ώμοι με την υψηλότερη γραμμή των παραθύρων κάνουν το τεχνολογικά αδερφό μοντέλο του νέου Renault Clio να φαίνεται πιο μυώδες. Από την πλευρά της, η φαρδιά λωρίδα χρωμίου, που παίζει το ρόλο του ορίου ανάμεσα στις πόρτες και τη χρωματιστή οροφή, προσπαθεί να προσδώσει κομψότητα και σθένος.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις