Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι καινοτομίες της BMW έως το 2022

Διαβάστηκε από 6709 αναγνώστες - 15/10/2020

BMW σειρά 4 convertible
Έναρξη κυκλοφορίας: Μάρτιος 2021

Τον Μάρτιο ανοίγει ο καιρός. Τον Μάρτιο του 2021 συγκεκριμένα, θα ανοίξει την οροφή της η BMW σειρά 4, μιας και τότε έρχεται στις αγορές η ανοιχτή έκδοσή της, η οποία θα έχει την πολυσυζητημένη νέα εμπρόσθια εμφάνιση και υφασμάτινη οροφή.

 
BMW X8
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Κάποια στιγμή μέσα στο 2021 θα κάνει την εμφάνισή του και το BMW X8, ένα μεγάλο πολυτελές κουπέ SUV βασισμένο στο X7. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, θα κυκλοφορίσει και έκδοση M με ισχύ που θα αγγίξει τα 700 άλογα.
 

BMW i1
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Την ίδια χρονιά θα δούμε και την ηλεκτρική εκδοχή του «Ασσου», το BMW i1. Βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα που προείπαμε, υπάρχουν δύο πιθανές εκδόσεις: Μια βασική, με ένα κινητήρα και κίνηση στους εμπρός τροχούς, και μια δεύτερη εκδοχή, η οποία θα έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα δίνουν κίνηση και στα τέσσερα άκρα του αυτοκινήτου.
 

BMW iNext
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Το 2021 προβλέπεται να είναι ενδιαφέρον έτος για τους φίλους της BMW, μιας και τότε θα εμφανιστεί και η  ναυαρχίδα των ηλεκτροκίνητων BMW, το iNext. Η εμβέλειά του θα αγγίζει τα 750 χιλιόμετρα, ενώ θα συνοδεύεται με ολοκαίνουριο λειτουργικό σύστημα καθώς και infotainment, και φυσικά εμφάνιση που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.
 

BMW i4
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Η γερμανική εταιρεία μας έδειξε φέτος το concept i4, με το μοντέλο παραγωγής να είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές του χρόνου. Με σκοπό να χτυπήσει τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατηγορία του, το Tesla Model 3, το i4 θα βρίσκεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις μελλοντικές σειρές 4 και 4 Grand Coupe. Η απόδοση του κινητήρα θα είναι πάνω από 500 άλογα, με εξαιρετική αυτονομία, γύρω στα 600 χιλιόμετρα.
 

BMW σειρά 2 Active Tourer
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Την ίδια περίοδο αναμένεται και η άφιξη της σειράς 2 Active Tourer, η οποία θα βασίζεται στην σειρά 1 με μεγαλύτερο μήκος και μακρύτερο μεταξόνιο. Αυτό σημαίνει πως οι πίσω επιβάτες θα κάθονται πιο ευρύχωρα, ενώ μεγαλύτερος θα είναι και ο χώρος αποσκευών.

 
BMW σειρά 2 coupe
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Με ανυπομονησία περιμένουμε και την εμφάνιση της νέας σειράς 2 coupe, επίσης το 2021. Σύμφωνα με φωτογραφία που κυκλοφόρησε, το μοντέλο με κωδικό G42 ίσως εμφανιστεί με πιο… συμβατικές εμπρός γρίλιες και αεραγωγούς προφυλακτήρα που θυμίζουν το X2.


BMW M3 Touring
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022



Οι λάτρεις των γρήγορων wagon θα έχουν την τιμητική τους το 2022, μιας και η BMW για πρώτη φορά θα παρουσιάσει M3 Touring! Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από την ίδια την εταιρεία, καλύπτοντας μια θέση σε μια κατηγορία στην οποία μέχρι πρότινος δεν υπήρχε συμμετοχή εκ Βαυαρίας.


BMW X1
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022



Μαζί με το καυτό M3 Touring, το 2022 θα δούμε το ανανεωμένο BMW X1, το οποίο θα περιέχει μεγαλύτερες γρίλιες και πιο μαζεμένο εσωτερικό σε σχέση με το υπάρχον, ενώ  ίσως υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση.
 

BMW σειρά 7
Έναρξη κυκλοφορίας: Όχι πριν το 2022



Για το τέλος αφήσαμε το μεγαλύτερο μοντέλο, το οποίο δεν θα το δούμε νωρίτερα από το 2022. Η νέα σειρά 7, που θα είναι αμιγώς ηλεκτρική αλλά και πιο ισχυρή από ποτέ: Πάνω από 650 άλογα θα κινούν το πολυτελές όχημα, με μεγάλη αυτονομία 700 χιλιομέτρων χάρη σε μια τεράστια μπαταρία 120kWh.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει