Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
 Πρώτη οδήγηση DS7 E-Tense 4x4 360 ίππων
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτη οδήγηση DS7 E-Tense 4x4 360 ίππων

Πρώτη οδήγηση DS7 E-Tense 4x4 360 ίππων

Διαβάστηκε από 13888 αναγνώστες - 2/11/2022

Το DS7 ανανεώθηκε και για πρώτη φορά η θυγατρική εταιρία της Citroen παρουσίασε μια Plug-In σπορ έκδοση με 360 ίππους και τετρακίνηση. Βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι του θηριώδες DS7 E-Tense 4x4 360 PS και σας μεταφέρουμε τις πρώτες απόψεις μας.

Το νέο DS7 έρχεται με 360 ίππους, τετρακίνηση και ροπή GTi

Το DS7 είναι από τα μοντέλα που σε κάνουν να τα ερωτεύεσαι από την πρώτη ματιά. Η γαλλική φινέτσα, τα ποιοτικά υλικά, οι θηριώδεις διαστάσεις κι η άμεση συσχέτιση του ονόματος με τη θρυλική DS κάνουν το SUV ένα ξεχωριστό όχημα. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο πρόεδρος της Γαλλίας το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πολύ πιο δυναμικό, με full LED φώτα και εμφάνιση ala DS4

Μετά από 5 χρόνια στους δρόμους, η εταιρία προχώρησε στην ανανέωση του μοντέλου φέροντας αρκετά στοιχεία που θυμίζουν έντονα το DS4. Ο εμπρός πρόβολος έχει δεχτεί τις περισσότερες παρεμβάσεις, με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα να φέρει στις άκρες του τα νέα LED φώτα ημέρας DS Light Veil, ενώ οι αιχμηροί προβολείς αποτελούνται από 84 LED σε τρεις σειρές, με τη φωτεινή δέσμη να μπορεί να φτάσει στα 380 μέτρα.



Στο πίσω μέρος, καινούργιας σχεδίασης είναι η πόρτα του χώρου αποσκευών και τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μέσω μιας λεπτής φάσας ενισχύοντας το πλάτους του DS7, ενώ το όνομα «DS Automobiles» πήρε τη θέση του «Crossback».
 

Αναβαθμισμένο infotainment και αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2

Το εσωτερικό συνεχίζει να σε κερδίζει με τα ποιοτικά υλικά, την εξαιρετική συναρμογή και το εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Τα καθίσματα είναι «γεμισμένα» με αφρό υψηλής πυκνότητας για επιπλέον άνεση, ενώ προαιρετικά έρχονται με λειτουργία μασάζ, ψύξης και θέρμανσης.  



Η μεγαλύτερη αλλαγή συναντιέται στο τομέα του infotainment, όπου αποτελείται από μια οθόνη αφής 12 ιντσών και ένα σύγχρονο  λογισμικό που είναι ταχύτερο από τον προκάτοχο του. Το ανανεωμένο DS7 είναι εφοδιασμένο με όλα τα γνώριμα συστήματα υποβοήθησης, ενώ επιπλέον διαθέτει και σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε