Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Karoq: Ανανεώθηκε και το οδηγήσαμε στην Ιταλία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Skoda Karoq: Ανανεώθηκε και το οδηγήσαμε στην Ιταλία

Διαβάστηκε από 21478 αναγνώστες - 7/7/2022

Το Skoda Karoq έχει πιο «φρέσκια» εμφάνιση, καλύτερη αεροδυναμική, και νέο εσωτερικό. Η εντύπωση που μας άφησε το SUV με τον «αέρα» πολυτέλειας ήταν πολύ καλή, και σας τη μεταφέρουμε.

Οδηγήσαμε το νέο Skoda Karoq πριν έρθει στη χώρα μας

Το ανανεωμένο Skoda Karoq έκανε την εμφάνισή του στο Test The Best στην Ιταλία, και μας περίμενε να το γνωρίσουμε από κοντά, να το οδηγήσουμε, και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Skoda Karoq συνδυάζει το δυναμισμό με την κομψότητα

Εξωτερικά, το ολόφρεσκο Skoda Karoq διαθέτει μεγαλύτερη τραπεζοειδή εμπρόσθια γρίλια, η οποία συνάδει με την νέα σχεδιαστική «γλώσσα» της εταιρείας. Τα εμπρός και πίσω φανάρια είναι πιο στενά, δημιουργώντας μία όμορφη αντίθεση και δίνοντας μία εικόνα που αποπνέει κύρος, κομψότητα αλλά και δυναμισμό στο SUV.


 

Πίσω βρίσκεται μια μεγαλύτερη αεροτομή. Συνολικά το νέο Karoq είναι πιο αεροδυναμικό, αφού έχει κατά 9% μικρότερη οπισθέλκουσα, κάτι που συμβάλλει στην χαμηλότερη κατανάλωση.

Εσωτερικό με οικολογικό χαρακτήρα και «αέρα» πολυτέλειας το Skoda Karoq




Στο εσωτερικό του νέου Skoda Karoq έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλώσιμα, vegan υλικά, ενώ το design αλλά και η ποιότητα κατασκευής αποπνέουν «αέρα» πολυτέλειας, με τα πλαστικά στο ταμπλό να είναι μαλακά στην αφή. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός, 8 ιντσών στη βασική έκδοση και 10,25 προαιρετικά, ενώ στο κέντρο του ταμπλό, η οθόνη του infotainment έχει διάσταση επίσης 8 ίντσες (9,2 ίντσες στις ανώτερες εξοπλιστικά εκδόσεις). Το μοντέλο που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν της έκδοσης Sportsline, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων εντυπωσιακά ημιbucket καθίσματα με ενιαίο προσκέφαλο, τα οποία είναι πολύ άνετα.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε