Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτά τα Ταξί μας αξίζουν..

Διαβάστηκε από 5058 αναγνώστες - 31/5/2019

Περιμένεις υπομονετικά στο κέντρο της πόλης να βρεις Ταξί σε ώρα αιχμής.. Ξαφνικά σταματά μπροστά σου, μια Jaguar I-Pace. Ναι, είναι η τυχερή σου ημέρα..

Σε όλο το Μόναχο κυκλοφορούν τουλάχιστον 10 λευκά στο χρώμα του ελεφαντόδοντου, Jaguar i-pace. Πρόκειται για ηλεκτρικά ταξί της εταιρείας mtz, όπου έχουν σήμερα από 4000 έως και 8000 χιλιόμετρα στο κοντέρ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εντυπωσιακές, όπως δηλώνει ένας εκ των οδηγών, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα για δέκα ώρες από το 1993.



Ο χώρος είναι σε ανάλογο επίπεδο με αυτό της E-Class, και ο χαμηλός θόρυβος οδήγησης είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επιβάτες. Πολλοί εξ αυτών αναρωτιούνται αν κινητήρας λειτουργεί, καθώς ο σιωπηλός κινητήρας, τους εκπλήσσει. Για τον οδηγό είναι απολαυστικός ειδικά σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Είναι επίσης εκπληκτικό πόσο δυνατά ακούγονται ξαφνικά τα ντίζελ και πόσο καλή είναι η αίσθηση στο τιμόνι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το e-Jaguar λειτουργεί χωρίς εκπομπές ρύπων και έχει αυτονομία 380 χιλιομέτρων με ένα πλήρες γέμισμα της μπαταρίας


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις