Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Test Αξιοπιστίας: Hyundai i10 1.2 Style

Διαβάστηκε από 22578 αναγνώστες - 24/6/2020

Το Hyundai i10 1.2 Style κατανάλωσε πολύ από το χρόνο μας. Έπειτα από τρία χρόνια και 100.000 χιλιόμετρα βγάζουμε τον... ισολογισμό του.

Αν τα αυτοκίνητα μπορούσαν να μιλήσουν, το Hyundai i10 δε θα εξέφραζε πιθανότατα θετική άποψη για εμάς. Λογικό, αφού σχεδόν ποτέ δεν έκανε κάποιο ταξίδι, ώστε να επισκεφθεί άλλες πόλεις ή και άλλες χώρες. Αντί όλων των παραπάνω πραγματοποιούσε μόνο σύντομες διαδρομές μέσα στην πόλη. Έτσι, χρειάστηκαν να περάσουν τρία, βασανιστικά γιΆ αυτό, χρόνια, προκειμένου να συμπληρώσει τα απαιτούμενα 100.000 χιλιόμετρα.



Ωστόσο, εμείς όλο αυτό το διάστημα, μάλλον αποδειχθήκαμε... καλομαθημένοι με αυτό το μικρό αυτοκίνητο, μια που λίγοι συνάδελφοι είχαν την επιθυμία να οδηγήσουν ένα μίνι με κινητήρα, ισχύος 87 PS, πόσω μάλλον αν επρόκειτο να κάνουν μία μεγάλη διαδρομή. Πάντως, όποιος το χρειαζόταν για χρήση μέσα στην πόλη έδινε μάχη με άλλους υποψηφίους, ώστε να πάρει τελικά στα χέρια το κλειδί του. Λογικό, χάρη στα μόλις 3,66 m του μήκους του και το μικρό κύκλο στροφής των 10,3 m. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ήταν αδιάσειστα επιχειρήματα για την άνετη κίνησή του στο κέντρο της πόλης, έστω κι αν το κορεατικό μοντέλο έδειχνε πάντοτε πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις